E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiG20'de ne konuşuldu?---

G20'de ne konuşuldu?

G20'de ne konuşuldu?
22 Temmuz 2013 - 07:35 borsagundem.com

Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, G20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları toplantısının ana konusunu açıkladı

Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, Cuma ve Cumartesi günlerdi Moskova'da yapılan G20 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları toplantısında ana konunun parasal genişleme politikalarının etkileri olduğunu söyledi.
G20 toplantılarının ardından gazetecilere açıklama yapan Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov,, üye ülkelerin para politikası adımları konusunda bilgi paylaşımı, geniş kapsamlı, öngörülebilir politika tedbirleri alımı konusunda anlaştıklarını ifade etti.
Siluanov açıklamasında toplantının ana gündeminin parasal genişlemenin ne zaman olacağını değil, ekonomi için risk ve etkiler yaratmadan neler yapılabileceği  olduğunu da vurguladı.
Rusya Maliye Bakanı, CNBC'ye yaptığı açıklamada Rusle'nin devalüe edilmesinin Rusya'nın çıkarına olmayacağını söyledi.
Siluanov yaptığı açıklamada, "Ne Rusya maliye bakanlığının ne de merkez bankasının döviz piyasasına müdahale planı yok. Ruble'nin değerini zayıflatmayı ve güçlendirmeyi hedeflemiyoruz. Ruble'nin değerinde keskin dalgalanmalar bizim çıkarımıza değil" dişe konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)