E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFuat Oktay'dan sert Akdeniz açıklaması---

Fuat Oktay'dan sert Akdeniz açıklaması

Fuat Oktay'dan sert Akdeniz açıklaması
16 Ekim 2021 - 16:30 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetiminin Türkiye kıta sahanlığına araştırma gemisi göndermeye çalışmasına tepki gösterdi. "Doğu Akdeniz'de rotasını şaşıran cevabını alır" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Altındağ Belediyesi Kıbrıs Şehitleri Parkı Açılış Töreni'ne katıldı. Oktay buradaki konuşmasında Yunanistan'a tepki göstererek şu sözleri aktardı: 

Özellikle Doğu Akdeniz'de ülkemizi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini dışlayan girişimlerle ve kafa ile bir yere varılamaz. Bunu anlamamakta direnen Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum yönetimi Malta bayraklı ve İtalyan sahipli bir gemiyi kullanarak kıta sahanlığımıza araştırma gemisi göndermeye çalışıyor. Bir kez daha altını çizerek söylüyorum. Akdeniz'de rotasını şaşıran cevabını alır. Kimle anlaşma yaparlarsa yapsınlar ne tür anlaşma yaparlarsa yapsınlar sakın ola ki ne yaptıkları anlaşmalara ne de arkasında sığındıklarına güvenerek sığındıklarına güvenerek şımarıklık yapmaya çalışmasınlar

Doğu Akdeniz'de silahlanma yarışı: Türkiye korkusu

Yunanistan adaları ABD üssü yapacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dursun17 Ekim 2021 12:40

    YILLARCA CHP ye OY VERMIS BIRI OLARAK ...BUNUN HICMI DANISMANI YOK..HICMI PLAN PROGRAM YAPMAZ ARKADAS..BU NASIL DEVLET YONETECEK...YAPMAYIN..BE..BUROKRASI YUKARIDAN GELEN YONETMELIGI UYGULAR..NIYE KENDINI REZIL EFIYORKI..KENDINE ANTIPATI KAZANIYOR..HAYRET..

  • KERVAN.17 Ekim 2021 12:24

    Hakikaten bu adam kafayi yedi..buroksasi kim..dangalak yarin seninle BASKA zaman baskasiyla calisacak ahmak..memurla ne ugrasiyon..yokmu bir akili CHP li yav..gerci kilictar diktat.. var.

  • Seyfi.17 Ekim 2021 00:10

    Allah akil fikir versin...bunu bu MILLET goruyorda hala buna inaniyorsa yazikk bu ùlkeye..ne diyelim..ve buna destek veren HDP birak artik...iyi parti ve diger aparatlara yaziklar olsun...

  • azılı solcu16 Ekim 2021 21:42

    yiğit lider sayın kılıçdaroğlu iktidarında bayan akşener başbakanlığında komşumuz yunanlıların sevilla haritasını kabul ederek akdeniz ve ege denizinde barışın mutlak hakimiyetinin sağlanacağını ve bu durumda bölgeye gelen amerikanın ülkesine geri döneceğin tahmin ediyorum.iyi ki amerika,yunanistan ,fransa ve ermenistan gibi dost ve müttefik ülkelere sahibiz.

  • Erdem.16 Ekim 2021 22:34

    Eeeeee boyle konusur boyle davranirsan...dalgada gecerler adamla.

  • Caner16 Ekim 2021 22:30

    Espirin guzel guldurdun beni..

  • Seçmen16 Ekim 2021 18:56

    Tehdit etmiyor uyarıyor, yanlış yola sapmayın diyor, yolsuzluk ve hırsızlık yapmayın diyor, bunun neresi tehdit?

  • Ferdi16 Ekim 2021 21:04

    Sizin gibilerin turu azaldigi icin sevinmeliyiz...lan bu ne bicim uyari..akil sagligini..control..ettir

  • Reha16 Ekim 2021 20:59

    Iste bir beyin òzurlu...ne yapacan...anlayisi bu adamin..

  • Misafir 16 Ekim 2021 17:55

    Bence milletvekilliği düşürülüp yargılansın

  • Tekin16 Ekim 2021 17:40

    SENIN SIYASETTE 2 YILIN KALDI...NASIL OLSA GIDICISIN...HER SEY SANA SERBEST..SN KILICTAR..SABIR ETMELIYIZ..

  • Firat16 Ekim 2021 17:37

    Iste devleti yonetecek baskan adayimiz..hayretbirsey..koskoca CHP yi eline almis kimse hayir diyemiyor..yav arkadas senin..memurla..polisle..suyla buyla ne ugrasiyon..sen ileride onlara calisacan..bu adam komikya..

  • Zaim16 Ekim 2021 17:32

    Cirpindikca zirvaliyon..sacmaliyon..yav arkadas nasil devlet adamisin.. memur gorevini yapar sucusu...bucusu olurmu..o zaman devlet kalirmi..herkezmi senin gibi dusunecek..

  • Hilmi.16 Ekim 2021 17:26

    KILICYAROGLU...SIZ BASKAN ADAYI OLUN..50 YILLIK CHPliyim yasim 70 artik sana oy vermem..cunku senden korkar oldum..guvenemiyorum..bu kafayla siz devlet yonetemessiniz..saygilar