E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFirari eski cumhuriyet başsavcısı yakalandı---

Firari eski cumhuriyet başsavcısı yakalandı

Firari eski cumhuriyet başsavcısı yakalandı
24 Nisan 2022 - 17:43 borsagundem.com

FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle yakalama kararı bulunan eski Konya Cumhuriyet Başsavcısı Neyzen Ö, Konya'da gözaltına alındı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu iddiasıyla yakalama kararı bulunan eski Konya Cumhuriyet Başsavcısı Neyzen Ö, Konya'da gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" ve "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yakalama kararı bulunan Neyzen Ö'nün eski görev yeri Konya'da olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlattı.

Yaklaşık 6 yıldır firari olan ve 2009-2011'de başsavcı vekili, 2011-2014'te Konya Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan Neyzen Ö, Selçuklu'da yakalandı.

Daha önce meslekten ihraç edilen Neyzen Ö'nün emniyetteki işlemleri sürüyor.

Biden'ın 'soykırım' açıklamasına Dışişleri Bakanlığı'ndan sert tepki

 

Emekli ve memur ek zammında oran belli oldu!

 

Milyonlara ikramiye rehberi: 7 soruda tüm detaylar netleşti!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran24 Nisan 2022 22:03

    Bu ahlaksızlar hiç bir şekilde yaptıklarından pişman olmuş değiller!  Buna rağmen hödük partisinin hödük başkanı bunlara af çıkaracakmış güya.  Tabii ppk lı kankaları da promosyon olacak!  Kimi kim adına af ediyorsun lan hödük!  Bıden in kuyruğuna yapışmışsın ki kopmaz zan ediyorsun hem seni o yapıştığın kuyruğu da koparırız.

  • fafa24 Nisan 2022 18:31

    Allah kimseyi düşürmesin.Affedilmeyecek hatalar yaptılar.