E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFikret Orman: ‘Bunu Beşiktaşlılar kendi içinde sorgulamalı’---

Fikret Orman: ‘Bunu Beşiktaşlılar kendi içinde sorgulamalı’

Fikret Orman: ‘Bunu Beşiktaşlılar kendi içinde sorgulamalı’
06 Ekim 2019 - 22:02 borsagundem.com

Alanyaspor maçında sakatlanan Dorukhan Toköz'ü hastanede ziyaret eden Fikret Orman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan Dorukhan Toköz’ü hastanede ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, “Camiamız üzerinde olumsuz bir hava vardı. Bu maçtaki galibiyete ihtiyacımız vardı. Ona sevinelim derken çocukların sakatlığına üzüldük. Allah tedavisi olan hastalıklar versin diyelim. En kısa sürede takıma dönmesini bekleyeceğiz. Futbolun içinde olan şeyler bunlar” ifadeleri kullandı.

Dorukhan’ın devreyi kapattığını söyleyen Orman, “Futbolcu hep oynamak ister. Zor bir süreç bekliyor. Bu arada iki tane milli takım arası var. Bu da avantaj olarak görülebilir ama devreyi kapattı gibi” şeklinde konuştu.

Öte yandan Beşiktaş’ın topladığı puanların düşük olduğunu söyleyen Orman, “Beşiktaş’ın çok daha yüksek puanlarda olması lazım. Ama lig enteresan bir lig. Bu bizde esen hava başka kulüplerde esmiyor. Bunu da Beşiktaşlılar kendi içinde sorgulamalı” dedi.

Bir muhabirin “Beşiktaş’taki bu hava ne zaman değişir?” sorusuna yanıt veren Orman, “Ben gideceğim, herhalde değişir” dedi.

SERDAL ADALI’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI
Öte yandan Beşiktaş İkinci Başkanı Serdal Adalı, başkanlığa aday olacağı konusuyla ilgili olarak, “Beşiktaş’a adaylık açıklamak öyle kolay bir şey değil. Eğer faydalı olacaksam, yararım olacaksa elbette aday olmak istiyorum. Ama sırf laf olsun diye de adayım diyerek seçime girmeyi doğru bulmuyorum. Önümüzde iki-üç gün var. Sorunların üzerinde çalışıyoruz. Başarılı olabileceğimize inanıyorsak Perşembe günü açıklarız” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)