E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem FETÖ'nün yeni hedefi ortaya çıktı---

FETÖ'nün yeni hedefi ortaya çıktı

 FETÖ'nün yeni hedefi ortaya çıktı
27 Nisan 2017 - 10:05 borsagundem.com

FETÖ, ABD'de lobi yapacak olan kişiyi buldu

ABD'deki Gülenciler'in geçen sonbaharda kurdukları Washington Strategy Group adlı şirket, önceki gün Trump yönetimine yakınlığıyla bilinen New York merkezli Gotham Hükümet İlişkileri ve İletişimleri adlı kuruluşu lobi faaliyetleri için tuttu. FETÖ adına ABD'deki seçilmiş kişiler nezdinde lobi yapacak olan Gotham, bu işi için 50 bin dolar peşin, her ay da 20 bin dolar gelir elde edecek. Gotham'ın ortaklarından Brad Gertsman, Gülenciler'in kendi şirketlerini Beyaz Saray'la olan yakın bağları nedeniyle seçtiğini söyledi.

TRUMP İÇİN ÇALIŞMIŞTI

Gotham, Trump'ın seçim kampanyasının startını vermiş ve halka ilişkiler faaliyetlerini yürütmüştü. Brad Gertsman, şirketlerinin Suudi arabistan'daki Türk "siyasi tutukluların" bırakılması için ABD yetkililerini ikna etmeye çalışacağını ve kendisinin de bu amaçla Suudi Arabistan'a gideceğini söyledi. Süleyman Turhanoğulları'nın başkanlığını yaptığı Washington Strategy Group (WSG), Kasım 2016'dan Nisan 2017'ye kadar Kongre'deki faaliyetleri için 80 bin dolar harcadı.

6 AYDA 150 BİN DOLAR

WSG, Gotham dışında bir başka lobi fırması olan The Estopinan Group'a da 2017'nin ilk çeyreğinde 20 bin dolar ödeme yaptı. Böylelikle FETÖ sadece WSG aracılığıyla son 6 ayda toplamda 150 bin dolar harcamış oldu. Kaynak: Sabah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aklını kullan27 Nisan 2017 15:24

    valla 40 senedir devlete sızmış olabilirler ama sol kesim 40 senedir bunların farkında sadece kafası basmayan veya menfaati için göz yumanlar çeksin vicdan azabını benim vicdanım rahat. zamanında eleştirdiğimiz de din düşmanı ilan ediliyorduk ver mehteri veeer

  • hani zekat, fitre idi. burs idi..27 Nisan 2017 13:13

    bu terör örgütçüleri esnafı, saftirik insanları zekat, fitre, kurban bağışı diye kandırıp topladıkları paralar, nerelere gidiyor. ahh ulan türkiyem anlayamadınız zamanında şu haini.. anlayamadınızz..

  • gobel6627 Nisan 2017 13:04

    Bu bit yavruları hala R.T.E gittikten sonra işlerinin eskisi gibi olacağını sanıyorlar. Bu ülkede kurulan hiç bir hükümletin onları barındırmayacağını, bazı partilerin şimdilik işlerine geldikleri için sırtlarını sıvazladıklarını anlamayacak kadar mallar.

  • ahmet engin27 Nisan 2017 11:53

    salaklardan topladigin paralari kimlere veriyorsun yavvvvv. alkis şak şak şak ...

  • analist27 Nisan 2017 11:43

    muaviye dinin örnekleri kimse hayıflanmasın

  • kamil27 Nisan 2017 11:38

    3- 5 yıl öncesine kadar ketö nun okuluna çocukarınızı yazdırmak için sıraya giriyordunuz ne olduuuuu

  • ulusalcı27 Nisan 2017 11:30

    cizvit papazlarını bilemeyen opus dei yi bilmeyen fetö yü bilemez yeni mi anladınız .KİM BU nickli arkadaş

  • KİM BU27 Nisan 2017 10:48

    Daha çok hainliği çıkacak bu alçağın tam bir münafık şerefsiz tam 40 sene kandırdı bu milleti alçak gavurlara hizmette kusur etmemiş şerefsiz hala daha bu alçağın peşinden giden alçak müritler var boşuna peşinden gitmeyin ey papazın müritleri bu şarlatanın sahtekar olduğu kardinal olduğu ortaya çıktı sizlere cennet vaadide kandırmacaydı maskesi düştü şerefsizin