E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ'nün kurban oyunu! 6 kişiye 1 kurban---

FETÖ'nün kurban oyunu! 6 kişiye 1 kurban

FETÖ'nün kurban oyunu! 6 kişiye 1 kurban
02 Eylül 2016 - 10:27 borsagundem.com

FETÖ'nün kurban kesimi için kendilerine bağış yapan vatandaşları dolandırdığı ortaya çıktı. FETÖ'cüler kurban bağışlarında 6 hayvan parası toplayıp 1’ini kesmişler!

İstanbul Emniyeti Müdürlüğü'nün 13 Ağustos'ta FETÖ'nün adliye ayağına yönelik operasyonunda, Çağlayan ve Gaziosmanpaşa adliyelerinde çalışan 57 kişi ile onları kontrol eden “örgüt imamı” 5 kişi gözaltına alındı. 62 şüphelinin 17 günlük sorgusunda, örgütün adli yapılanması hakkında önemli bilgilere ulaşıldı. İddiaya göre, adliyeye sokulacak kişiler önce örgütün kampına alındı. ‘Abiler'in olurunu alan elemanlara, KPSS cevapları verildi. İddiaya göre çalışanların ilk maaşlarına el koyan örgüt, her ay yüzde 10-15 himmet kesintisi yaptı.

7 KURBAN YERİNE TEK KESTİLER

Ayrıca adliye çalışanları da himmet toplantılarına çağrıldı. Kurban Bayramı öncesi yapılan toplantılarda, bir büyükbaşa 7 kişi ortak edildi. Her üyeden hissesi kadar para alındı ancak kurban etleri mektup usulüyle teslim edildi. Örgüt üyeleri, kurban etleri için ‘Abi'lerden aldıkları zarflarda yazılı adreslere gitti. FETÖ üyelerine sadece 5 ila 10 kilo et verildi. Abiler ve imamlarsa daha fazla et aldı. Bunun yanında FETÖ'nün 7 hisseye bölünecek kurban için 42 kişiden para topladığı, 6 kurban yerine tek kurban kestiği öne sürüldü. Büyükbaşın etinin de 5,10,15 kiloluk taksimlerle, adliye çalışanlarına, abilere ve imamla mektupla teslim edildiği öğrenildi.

Habib Atam/Sözcü

7.5 milyarlık kurban pazarı piyasaları canlandıracak

 

Diyanet'ten kurban kesenlere 'hurafe' uyarısı

 

FETÖ'nün rakip şirketleri ele geçirme planı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)