E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisFerit Şahenk Nusr-Et’teki payını satıyor---

Ferit Şahenk Nusr-Et’teki payını satıyor

Ferit Şahenk Nusr-Et’teki payını satıyor
12 Kasım 2019 - 14:32 borsagundem.com

Uluslararası haber ajansı Bloomberg News’te yar alan bir habere göre Nusr-Et'in ortakları hisse satışı için görüşmeler yapıyor

News Nusr-Et'in üç ortağı Nusret Gökçe, Ferit Şahenk ve Mithat Erdem'in şirketteki paylarının bir kısmını satmaya hazırlandığını iddia etti. Satış sonrası Nusr-Et'in 1 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşması bekleniyor.  Bloomberg News'in konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre 3 ortak ayrı ayrı veya toplu bir hisse satışını değerlendiriyor. Haberde tam olarak ne miktarda bir hisse satışı olacağı belirtilmezken 3 ortağın satışıyla sadece Nusr-Et zincirinin değerinin 1 milyar doları bulabileceği belirtildi. Bloomberg'in yine konuya yakın kaynaklara dayandırdığı bilgiye göre Nusr-Et'in faiz, amortisman ve vergi öncesi kârı (FAVÖK) bu yıl 70 milyon dolan bulması bekleniyor.

2010 yılında kurulan Nusr-Et'te Nusret Gökçe ve Mithat Erdem'in toplam yüzde 49 oranında hissesi bulunuyor. Kalan yüzde 51'i ise Şahenk'irı büyük ortağı olduğu D.Ream Group'a ait.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)