E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener’den Pendikspor’a farklı tarife---

Fener’den Pendikspor’a farklı tarife

Fener’den Pendikspor’a farklı tarife
29 Ekim 2023 - 21:23 borsagundem.com

Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Pendikspor'u deplasmanda 5-0 mağlup eden Fenerbahçe 10'da 10 yaptı. 

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaştı. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 5-0'lık galibiyetiyle sona erdi.

Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30'uncu dakikada kendi kalesine Erdem Canpolat, 42'nci dakikada İrfan Can Kahveci, 65, 77 ve 87'nci dakikalarda Edin Dzeko kaydetti.

Fenerbahçe, ligdeki 10 maçın 10'unu da kazanarak puanını 30'a çıkardı. Fenerbahçe, aynı zamanda Süper Lig tarihinde sezona 10'da 10'la galibiyetle başlayan ilk takım oldu ve kendine ait rekoru geliştirmeye devam etti.

Edin Dzeko’dan hat-trick

Edin Dzeko, maçta yaptığı hat-trick'le bu sezon 10. lig maçında 10 gol ve 4 asiste ulaştı. Fenerbahçe, aynı zamanda Süper Lig tarihinde sezona 10'da 10'la galibiyetle başlayan ilk takım oldu ve kendine ait rekoru geliştirmeye devam etti.

Maçtan önemli dakikalar

17'nci dakikada Tadic'in pasında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Ferdi Kadıoğlu'nun sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı gitti.

22'nci dakikada sağ kanatta topla buluşan Dzeko, iki rakibinden sıyrılıp pasını Tadic'e aktardı. Bu futbolcunun ceza yayı üzerinden şutunda kaleci Erdem uzanarak golü engelledi.

30'uncu dakikada Fenerbahçe öne geçti. İrfan Can Kahveci'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Osayi-Samuel'in sağdan son çizgiye inip kale sahasına yolladığı meşin yuvarlak, kaleci Erdem Canpolat'ın ayağına çarparak ağlara gitti: 0-1.

42'nci dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Soldan kazanılan korner atışında Zajc ile paslaşan Szymanski, ardından ceza yayı üzerindeki İrfan Can Kahveci'ye ortaladı. Bu futbolcunun gelişine şutunda Vukovic'e de çarpan top filelerle buluştu: 0-2.

Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

46'ncı dakikada Tadic'in pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Dzeko'nun yerden yakın kale direğine yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı kaleci Erdem kornere çeldi.

58'inci dakikada ani gelişen Pendikspor atağında Sequeira'nın sol kanattan ceza sahası arkasına yerden yolladığı topla buluşan Diaby'nin karşı karşıya yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.

65'inci dakikada Fenerbahçe, 3'üncü golünü buldu. Zajc'ın pasıyla sağ kanattan savunma arkasına sarkan Szymanski, ceza sahası içerisine girdikten sonra pasını altıpas üzerindeki Dzeko'ya çıkardı. Bu oyuncunun müsait pozisyonda yaptığı tek vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-3.

77'nci dakikada Fenerbahçe farkı 4'e çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta Tadic, pasını ceza sahası içerisine giren Ferdi'ye bıraktı. Bu oyuncu, altıpasın hemen önündeki Dzeko'ya pasını verdi. Dzeko'nun meşin yuvarlağı kontrol ettikten sonra yaptığı plase vuruşta top kalecinin solundan filelerle buluştu: 0-4.

87'nci dakikada Pendikspor savunmasının uzaklaştırmak istediği top Ferdi'de kaldı. Ferdi yerden gönderiği pas ile Dzeko'yu topla buluşturdu. Topu aldıktan sonra ceza sahasına giren Dzeko'nun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-5.

Edin Dzeko'nun hat-trick yaptığı karşılaşmadan Fenerbahçe 5-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe'de Alexander Djiku şoku

 

Rakipten Fenerbahçe övgüsü

 

Fenerbahçe, Bulgar ekibine şans tanımadı

 

Fenerbahçe: 4 - Hatayspor: 2

 

Galatasaray Rize’de seriyi bozmadı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.534.088
Toplam Adet: 2.557.581
Ağırlıklı Ort.: 89,92
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum30 Ekim 2023 17:06

    Zaha Rize maçında uzun eşşek oynamış altında futbolcu ezilmiş çökmüş o ağırlığı kaldıramamış ama yok ayağına faül yapılmamışmış yok o temasla çokmezmiş miş top önünde futbolcunun niye gitmesin gitmek istiyor ama sırtındaki yükle gidemiyor zaten rizeli futbolcu ağırlığa dayanamayıp çökünce zaha nın önündeki dayanak yaptığı futbolcu olmayınca nasıl ileriye doğru düştüğünü görüyoruz yükünü ağırlığını vermese o şekil düşmez zaha birde kamçı verin alttaki futbolcuyu kamçılasın isterseniz yıkılmasın diye

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ30 Ekim 2023 10:11

    Gelde yapmasın parayı bassınlar  dünya starlarını alsınlar 11 futbolcunun 3 tane Türk gerisi yabancı.Böyle keklik takımları yenmeseler yazıklar olsun derim.Gelsinde M:Münih, Real madrid ,  barsalone veya AB ülkelerinin ilk 5 giren liglerinde takımları yensinler aferim diyeyim.

  • Yorum30 Ekim 2023 12:01

    Kuşuötmez sen Avrupa ın 9. Ligisin ayrıca bu feneri AB de istediğin lige koy en az ilk 3~4 te olurdu fenerin Avrupa maçları ilerlesin o ligleri ilk üçte olanlarını ilk 4 te olanlarını sırasıyla yenecek ha gs nin menchestere yemesinden bahsediyorsan premiyer ligin 8. Si şuan yani çokta güçlü bir takımla oynamadı ayrıca menchestrin 4 5 eksiği vardı bayern 5 eksikle geldi yendi ayrıca fener Hollanda ilginin 3. Sünü yendi

  • Yorum 30 Ekim 2023 00:30

    Yorumlarım yayınlanmıyor ama ben yinede yazayım hemen hemen her maçta rakip ceza sahasına 50 ila 60 defa giren ve bu ceza sahasına en az 30 35 inde 4 5 kişiyle giren Bi takımın penaltı kazanamaması enteresan değil mi bunun yanında ceza sahasına maksimum 25 35 defa giren takıma iki maçta bir penaltı verilmesi bu da genelde gole ihtiyaç duyduğu zamanlarda verilmesi ayrıca düşünülmesi gerek

  • Yorum29 Ekim 2023 23:58

    Şimanskinin pozisyonunda yorumlayan Bi hakem bişey yok topa gidiyor aksiyon felan filan diyor bende diyorum kayarak gelen futbolcu şimanskinin formasını havadaki sağ eliyle tutup çekip bırakıyor ayrıca tek ayağının üstünde duran şimanski son Bi hamleyle topu içeri çekiyor sol ayağıyla o ayak topu üsten çekerken yani havadaki ayağında aynı anda kayarak gelen futbolcunun müdahalesiyle ayağı açılıyor yani hem tutup çekip bırakma var hemde ayağı sürükleyip açıyor tamamen ayakta topla oynamak isteyen futbolcuyu bozmak amaçlı yapılmış topla oynama isteği olmayan ve iki ayrı temasla bozmaya çalışan bir pozisyon faül

  • Yorum30 Ekim 2023 12:17

    Erman hoca abdülkerimin pozisyonuna omuzdan müdahalesi var felan diyor birde şu pozisyondan izleyince felen diyor Bi kere topla giden Rize sporlunun omuzunu görmediği açının verildiği görüntüde nasıl oluyorda abdulkerimin omuzdan müdahalesi var veya nizami şarj olduğunu söyleyebiliyor anlaşılır gibi değil önden bakıldığında Rize sporlu futbolcunun omuzu kolu boşta dolu dizgin gidiyor ayrıca abdülkerimin topa temasını hemen ardından rizelinin topa tekrar müdahalesi var ve topun açılıp gitmesini önlüyor topu tekrar önüne çekiyor abdülkerimde dirseğiyle sırta çok sert Bi müdahalesi var zaten o müdahaleden sonra koşan futbolcuya üsten arkadan yapılan her müdahalede olacağı gibi rizeli futbolcunun bacakları dağılıyor ve düşüyor

  • Yorum29 Ekim 2023 23:24

    Fenerin kesin bir penaltısı verilmedi birde ceza sahası içinde kontrolsüzce arkadan şimanskiye müdahale var şimanski top sahada kalsın diye topu içeri doğru çekiyor ama müdahalede dolayı bozulup düşüyor ama topla oynama isteği ceza sahasında yatmayı düşündürüyor ve topa ikinci hamle peşinde koşuyor şimanskinin topla oynama isteği müdahaleye rağmen topa gitmesi faül yapıldığı gerçeğini ortadan kaldırmaz ve arkadan kontrolsüz kayarak yapılan müdahale bu da penaltı olmalıydı

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ29 Ekim 2023 22:18

    Bu sen FB ve GS  birisi kesin şampiyon olur %  57 FB % 43 GS gibi.

  • Yorum29 Ekim 2023 23:26

    Neye göre Galatasaray o %43 ün %20 si lehte yapılan hatalı kararlar

  • Şampiyonnnn29 Ekim 2023 23:12

    Yüzde 90 FB yüzde 10 MhkGS