E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​Fenerbahçe'yi zora sokacak 3 CAS maddesi---

​Fenerbahçe'yi zora sokacak 3 CAS maddesi

​Fenerbahçe'yi zora sokacak 3 CAS maddesi
30 Haziran 2014 - 23:26 borsagundem.com

CAS'ın gerekçeli kararında Fenerbahçe'yi zora sokacak 3 paragraf...

CAS Fenerbahçe ile ilgili gerekçeli kararını açıkladı.

İşte  Fenerbahçe 'yi zora sokacak 3 paragraf:

575 - Önceki emsal nitelikli kararlarına bakıldığında 'standart' bir şike suçunun 2 yıl men ile cezalandırılması gerektiriliyor. Daha ciddi ve ağır şike suçlarında ise daha yüksek bir ceza verilmeli, hafifletici sebepler varsa da standart 2 yıllık cezada indirime gidilmeli. 

576 - Panelimiz, bu emsal kararlar ve Fenerbahçe yönetciilerinin başlattıkları şike girişimlerinin daha önceki şike şike davalarına göre çok daha ciddi olduğunu ele alarak, hiçbir şüphe olmadan daha ağıt cez verilmesi gerektiğini öngörmektedir. Panelimiz özellikle Fenerbahçe yönetcilerinin 4 maçta şike girişiminde bulunduğunu, birden fazla yüksek mevkili Fenerbahçe yöneticilerinin şikeye karıştığın, ve şike operasyanlarının kulübn en üst yönetim seviyesi tarafından uygulanıp organize edildiğini göz önünde bulundurarak bu karara ulaşmıştır. 

577- Fakat, UEFA , Temyuz Kurulu'nun akarına bir itirazda bulunmadığı çin panelimizin Fenerbahçe'ye verebileceği cezalar sınırlıdır. Çünkü UEFA Tahkim Kurulu'ndan daha fazla ceza verme yetkimiz yoktur. Bu yüzden Panelimiz, şu anki yargılama sürecinde 2 yıl men cezasından 'idaeri önlem kararına ek olarak) daha fazla bir ceza veremez."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • briffa01 Temmuz 2014 03:51

    Sayın Yıldırım yeter artık! Pis ellerinizi Türk futbolundan ve sporundan çekin , bir fb'li olarak yaptiklarinizdan igreniyorum,siz ve sizin gibiler (mahmut uslu)yuzunden ulke sporu anarşi arenasina döndü, bu ulke insanina bu kadar zulum etmeye hakkiniz yok,birakin o koltuklari gidin cezanizi cekin,ulke sporunun size ihtiyaci yoktur ve olmamalıdır.