E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin gündeminde 'belalı' yıldız ---

Fenerbahçe'nin gündeminde 'belalı' yıldız

Fenerbahçe'nin gündeminde 'belalı' yıldız
24 Temmuz 2022 - 14:09 borsagundem.com

Fenerbahçe, aradığı stoper için Portekizli Semedo da aday. Jesus'un eski öğrencisi Semedo'nun suç dosyası da oldukça kabarık

Güney Koreli stoperi Kim Min-jae'yi Napoli'ye gönderen  Fenerbahçe, Serdar Aziz'in de Dinamo Kiev maçında sakatlanarak 1.5 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasının ardından bu bölgede doğacak olan boşluğu Olympiakos'un Portekizli yıldız stoperi Ruben Semedo ile doldurmayı planlıyor. Yeni sezonda Attila Szalai'nin yanındaki partneri Olympiakoslu yıldız olacak.

Portekiz basını da "Ruben Semedo Jesus'un tekrar gözdesi olacak" başlığıyla verdiği haberinde; Fenerbahçe'nin Semedo için temaslarda bulunduğunu duyurdu.

Haberin içeriğinde ise; Jesus'un Semedo transferinde ısrarcı olduğuna vurgu yapılırken, oyuncunun 2016-17 sezonunda Jesus'la birlikte Sporting Lizbon'da çok iyi bir sezon geçirdiğinin bilgisi paylaşıldı.

Jorge Jesus'la Lizbon'da 1.5 sezon geçiren 28 yaşındaki Portekizli stoper, tecrübeli teknik adam yönetiminde gösterdiği başarılı performansın ardından 2017'de 14 milyon euro karşılığında İspanyol ekibi Villarreal'e transfer olmuştu.

OLYMPIAKOS DÜŞÜNMÜYOR

Olympiakos'ta yeni sezon planlamasında düşünülmeyen Semedo, Avrupa kupaları kadrosuna alınmadı. 2019'da geldiği Yunan ekibinde 94 maça çıkan Portekizli oyuncu, 7 gol atarken, 25 sarı, 3 de kırmızı kart gördü.

Geçen sezonun devre arasında ise Porto'ya kiralanan tecrübeli stoper, sadece 2 maçta 49 dakika sahada kalabilmişti. Yunan basınından "sport-fm.gr" adlı haberi sitesi de Olympiakos Teknik Direktörü Pedro Martins'in Ruben Semedo'yu kadrosunda görmek istemediğini ve bu sebeple Fenerbahçe'nin teklifinin kabul edileceğini vurguladı.

Suç dosyası kabarık

Ruben Semedo'nun suç dosyası da oldukça kaparık. Ünlü yıldızın sabıka dosyasında, silahla adam yaralama, tehdit ve kız arkadaşına şiddet uygulama gibi suçlar bulunuyor

Joao Pedro: Fenerbahçe benim için doğru tercih

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha

Vedat Muriqi'den Fenerbahçe'ye de kazandıran imza

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)