E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin görüştüğü KDC'li Tisserand İstanbul'da---

Fenerbahçe'nin görüştüğü KDC'li Tisserand İstanbul'da

Fenerbahçe'nin görüştüğü KDC'li Tisserand İstanbul'da
14 Eylül 2020 - 01:19 borsagundem.com

Sarı-lacivertli kulübün, görüşmelere başlandığını resmen açıkladığı KDC'li futbolcu Tisserand İstanbul'a geldi

Fenerbahçe, Wolfsburg'da forma giyen 27 yaşındaki Kongo Demokratik Cumhuriyeti (KDC) vatandaşı  stoper Marcel Tisserand'ı İstanbul'a getirdi. Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla 23.15 sularında Hannover'den gelen Tisserrand'ı Fenerbahçe İdari Menajer Yardımcısı Emir Yolaç karşıladı. Tisserand daha sonra kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı.

Marcel Tisserand, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada "İstanbul'da olduğum için mutluyum, uzun süredir görüşme halindeyiz. Umarım her şey olumlu gider ve yarın takım arkadaşlarımla tanışırım." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Marcel Tisserand geçen sezon Bundesliga'da Wolfsburg formasıyla 23 maçta görev alıp 1 gol, 2 de asist kaydetti.

F.Bahçe açıklamıştı

Sarı-lacivertli kulüp, "Kulübümüz, 27 yaşındaki savunma oyuncusu Marcel Tisserand ile görüşmelere başlamıştır. Futbolcu görüşmeler kapsamında bu akşam İstanbul’a gelecektir" ifadeleriyle transferi açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)