E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin eski yıldızı Josef de Souza koronaya yakalandı---

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Josef de Souza koronaya yakalandı

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Josef de Souza koronaya yakalandı
28 Haziran 2020 - 13:04 borsagundem.com

Suudi Arabistan'ın A-Ahli takımında forma giyen eski Fenerbahçeli futbolcu Josef de Souza corona virüse yakalandı. Brezilyalı futbolcu korona virüse yakalanması sebebiyle Suudi Arabistan'a gidemedi.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı eski yıldızı Josef de Souza’nın korona virüs testi pozitif çıktı. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Eski futbolcumuz Josef de Souza’nın korona virüs testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Josef de Souza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Josef de Souza’nın sahalara eskisinden daha güçlü dönmesini diliyoruz.” denildi.

EŞİNİN DOĞUMU İÇİN GİTTİ

Dünyada an itibariyle corona virüsün adeta merkez üssü haline gelen 1.3 milyon kişinin korona virüse yakalandığı ve günlük ölüm sayısının 1100 olduğu Brezilya’ya, üçüncü çocuğunun doğumu için giden Josef, burada korona virüse yakalandı. Josef, 14 gün oyunca Brezilya’da karantina altına alınacak ve eşi ile çocuklarını da göremeyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)