E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den stopere çifte transfer---

Fenerbahçe'den stopere çifte transfer

Fenerbahçe'den stopere çifte transfer
07 Nisan 2020 - 15:50 borsagundem.com

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan stoperleri markaja alan yönetimin öncelikli hedefleri Atalanta'lı Palomino ve Schalke'li Stambouli. İki yıldızın da menajerleriyle temasa geçildi

Bu sezon stoper transferinde yapılan hataların bedelini ağır ödeyen Fenerbahçe yeni sezonda artık savunma krizi yaşamak istemiyor.

Takvim'in haberine göre; Sarı-Lacivertliler bu nedenle kadro planlamasında stoper transferini ilk sıraya almış durumda. Yönetim boşa çıkacak isimleri yakından takip ediyor.

BİRİ İTALYAN BİRİ FRANSIZ

Yönetimin öncelikli hedefler Atalanta formasını giyen Jose Luis Palomino ve Schalke'de görev yapan Benjamin Stambouli… Fenerbahçe iki futbolcunun da menajerleriyle temas sağladı.

SERİE A'DA 21 MAÇTA OYNADI

İtalyan stoper Palomino bu sezon Serie A'da 21, Şampiyonlar Ligi'nde ise 6 maçta forma giydi. 30 yaşındaki yıldız daha önce Metz, Ludogorets ve A.Juniors takımlarında oynadı.

2016'DA PSG'DEN AYRILMIŞTI

Schalke'lı Stambouli ise 2016'da PSG'den ayrılıp Bundesliga'nın yolunu tuttu. Fransız stoper bu sezon Bundesliga'da 9 maçta oynarken, Almanya Kupası'nda da 1 maçta görev aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah08 Nisan 2020 12:53

    2 yılda stoper bulmadınız.Sanki 10 numara solak futbolcu arıyorlar.Yahu koysanıza genç takımda oynayanları A takıma.Şans verin gençlere.Nedir bu fenerbahçe nin defans hatalarından çektiği.Ayrıca Kaleci Altay Bayındır iyi fakat yaşı genç ilerleyen yıllarda çok iyi olacaktır.güvenin gençlere.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU08 Nisan 2020 00:26

    şu yaşlı oyuncu alma pisikozundan hala vazgeçmiyorlar.ellerinde kalacak bunların hepsi.

  • Fb07 Nisan 2020 20:05

    Ali Koç falette nin yedeğini alır biz onun vizyonunu çok geç anladık büyük Başkan 2 yıldır sağolsun hep şampiyon yaptı bizi 5 sene şampiyonluk daha bizim