E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Onyekuru bombası---

Fenerbahçe'den Onyekuru bombası

Fenerbahçe'den Onyekuru bombası
15 Ağustos 2020 - 11:28 borsagundem.com

Sarı-lacivertliler, Galatasaray’dayken canını yakan yıldız kanat oyuncusunu 2 yıl kiralamak için Monaco ile görüşmelere başladı. Nijeryalı futbolcunun menajerine de teklif sunuldu.

Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi oldukça çarpıcı: Henry Onyekuru… Galatasaray'da kiralık olarak 1.5 sezon geçiren, sarı-lacivertlilerin ezeli rakibine karşı kurduğu 20 yıllık ‘Kadıköy Büyüsü'nün bozulduğu 3-1'lik maçta kapanış golünü atan Onyekuru… Kanarya, Nijeryalı oyuncu için Monaco ile temasa geçti, kiralama teklifinde bulundu.

2 MİLYON EURO TEKLİF
Fransızlar, ilk etapta bu futbolcuyu bonservisiyle elden çıkarmak istiyordu ancak Fenerbahçe'nin ısrarlı tavrı nedeniyle görüşmeleri kesmedi. Onyekuru için düşünülen formül, iki yıllığına kiralama. Fenerbahçe'nin her yıl için 2 milyon Euro ödemeyi teklif ettiği belirtiliyor. Sarı-lacivertliler, yıldız oyuncunun menajeriyle de bir görüşme gerçekleştirdi; 1.5 milyon Euro garanti ücret önerildi.

Fenerbahçe, Nijeryalı eski oyuncusu Joseph Yobo'yu da devreye sokarak Onyekuru'yu ikna etmeye çalışıyor. Sarı-lacivertliler kolay gözükmeyen bu transfer için tüm imkânlarını zorluyor. Yıldız kanat oyuncusu Galatasaray'da, geçen sezonun son üç maçına çıkmamıştı.
(İrfan Yirmibeş /Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.321.526
Toplam Adet: 2.555.249
Ağırlıklı Ort.: 89,92
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)