E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de operasyon sinyali: Ocak ayında...---

Fenerbahçe'de operasyon sinyali: Ocak ayında...

Fenerbahçe'de operasyon sinyali: Ocak ayında...
20 Aralık 2020 - 12:25 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un futbolculara “Bir mücadelenin içindeyiz, bu mücadelede bizimle yer almak istemeyenler ocak ayında gidebilirler” dediği ortaya çıktı

Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta 4. mağlubiyetini alan Fenerbahçe, devre arasında operasyon hazırlığı yapıyor. Başkan Ali Koç'un da futbolculara “Bir mücadelenin içindeyiz, bu mücadelede bizimle yer almak istemeyenler ocak ayında gidebilirler” dediği ortaya çıktı.

“MÜCADELEDE OLMAK İSTEMEYENLER OCAK AYINDA GİDEBİLİR”

Hafta arasında oyunculara bu sezonun önemini bizzat vurgulayan Ali Koç'un, "Bir mücadelenin içindeyiz, bu mücadelede bizimle yer almak istemeyenler ocak ayında gidebilirler" dediği öğrenildi. Hatta takımdan mücadele ve oyun anlamında değişim sözü alınsa da Gaziantep deplasmanında sonuç değişmedi. Ocak ayında yeni bir transfer sürecinin başlaması bekleniyor.

KABUS GİBİ SÜREÇ

Sarı-lacivertliler Süper Lig'de kâbus gibi bir dönem geçiriyor. Erol Bulut ve ekibi son 6 lig maçında 4 yenilgi aldı. Kadıköy'de arka arkaya 3 maç kaybeden ve son olarak deplasmanda da mağlup olan Fenerbahçe, 12 puan kaybetti. Sarı-lacivertliler bu süreçte kalesinde 13 gol yerken, rakip filelere 11 gol bıraktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.321.526
Toplam Adet: 2.555.249
Ağırlıklı Ort.: 89,92
ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İzzet Baş21 Aralık 2020 09:12

    Paralarını ver yeter. Sporcu bozuntularını  doyur gerisine karışma.....Üzüntülü olmak başkalarını sevindirmektir. Bunu da en iyi Fenerbahçe yapıyor. Anadolu kulüplerini sevindirmeye devam........

  • Kanarya21 Aralık 2020 00:55

    Artık Ali koç trasfere standar koymalı; bu üç standartı taşıyan oyıncu olmalı. 1.Asla 25 yaş üstü trasfer yapılmanalı, afrika, güney anerika ve doğu avrupa ligleri takip efilmeli genç oyuncular slınmalı. 2. Teknik kapaditesi yüksek oyuncular olmakı. Defas dahi olsa teknik kapasitesi yüksitesi iyi ve top yapabiken futbolcu olmalı. 3.uzun boylu ve fatketik fizik gücü yüksek olmalı.

  • Mus21 Aralık 2020 00:46

    Caner ve gökhan ın sadece iyi orta saha oyuncularu olduğunu ve bu oyuncuların defansif güçlerinin düşük olduğunu ve defans oyuncusu olamayacaklarını hiç bir hoca göremiyor. Ayrıca bu yaştan sonra cigökhan caner bunları almanın anlamı ne, daha düşük maliyetle alınacak genç oyuncukar en ax bunlar kadar performans gösterir . Lamos pelgas ademi samatta hibi futbolcukar, ligteki her takımda . Sosa Sisse gibi oyuncukarın Eski kapaditeleri yüksekti ama şimdi yaşlanıp yarıya düşmüş, bundan donra almanın ne faydadı var.

  • Arif gslş20 Aralık 2020 20:53

    Fb asla düzelmez. Fanatizmin aşırısı sadece fb de var. İyi bir diktatör hoca ve sabir şart gerekirse 1 sene boşa oynamalı takım. Ali koç ta koç holdinge biran önce dönmeli.

  • ALİ RIZA KESTANECİGİLLER20 Aralık 2020 20:18

    Bu takımdan emre ve volkan göndermezseniz her şeyi unutun.bu yaşananların asıl sorumlusu bu ikili değilmi yanlış taransferler fb bu hale getirdi.

  • Eser20 Aralık 2020 18:32

    FB fizik olarak rakiplerine göre çok zayıf, kısa oyunculardan yaşlı oyuncukardan kurulu ve rakibi mücaddeke kısmında baskın geliyor. Artık futbolda defansta ve forvete uzun boylu uzunboylu hem teknik kapasitesi olan oyuncular sadece etkin iş yapabiliyor

  • Ali Ş20 Aralık 2020 18:29

    Yanlış trasferler hep! Jubilesi gelmiş son ermletinde mücadele ruhunu bitirmiş oyıncular. Tek errtleri sakatlanmanak ve menajeleriyle daha fazla para götürmek. Sadece genç, uzun boylu fizik gücü yüksek, mücadele gücü olan oyuncular bu ligte iş yapar!

  • Fbpower20 Aralık 2020 13:49

    ADAM gibi ADAM

  • Eski 1 Fenerli 20 Aralık 2020 13:06

    Kendisi bir proje operasyonu olan CİN ALLİ operasyonlara doymuyor. Flaş flaş flas