E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de krizin boyutları ortaya çıktı!---

Fenerbahçe'de krizin boyutları ortaya çıktı!

Fenerbahçe'de krizin boyutları ortaya çıktı!
25 Temmuz 2021 - 09:53 borsagundem.com

Yabancı futbolcuların yükümlülüklerini yerine getiren Fenerbahçe Yönetimi, yerli oyuncuların maaşlarını 2 ay gecikmeli ödüyor. Geçen sezondan kalan maç başı prim ödemelerinin ise tamamı beklemede

F.Bahçe'de maaşlarını gecikmeli olarak alan yerli oyuncular, Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmanın ardından, ödemelerin düzene girmesini bekliyordu. Yabancı futbolcularla davalık olmak istemeyen yönetim, onların alacaklarını düzenli şekilde öderken, yine fedakarlık istenen yerliler oldu. Anlaşmaya rağmen ücretlerini 2 ay gecikmeli olarak alan yerli oyuncuların geçen sezonki maç başı ücretlerinin ise tamamının ödenmediği belirtildi. Futbolcuların sözleşmelerinde yer alan ve galibiyet primi olarak ödenen maç başı alacakların, ciddi bir miktar oluşturduğu da belirtiliyor. F.Bahçe geçen sezon Süper Lig'de 40 maça çıkarken, 25 galibiyet elde etti. Sarı-Lacivertliler, ligin yanında Ziraat Türkiye Kupası'nda da çeyrek finale yükselmişti

BELÖZOĞLU GİTTİ, SÖZLERİ KALDI
Ödenmeyen ücretlerin yanında geçen sezondan futbolculara verilen bazı sözlerin tutulmadığı da öne sürülüyor. Sportif direktörlük yaptığı dönemde futbolcularla bu tür görüşmeleri yapan ve ücret indirimi dahil pek çok konuda karşılıklı sözlü taahhütlerde bulunan Emre Belözoğlu'nun ayrılmasından sonra sıkıntılar daha da arttı. Kadro dışı bırakılan ve kulüp bulması istenen bazı oyuncuların da ödeme beklediği, yönetimin ise borçlara karşılık bonservislerini vermeyi önereceği konuşuluyor.
(Şafak Gözmen /Akşam)

Fenerbahçe'den golcü futbolcuya 10.5 milyon euroluk resmi teklif

Resmen açıklandı: Fenerbahçe'de 4 isim kadro dışı!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.321.526
Toplam Adet: 2.555.249
Ağırlıklı Ort.: 89,92
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran26 Temmuz 2021 09:54

    Başta 3 büyükmüşler  olmak üzere  hepsine küfredesim geliyor.  Avrupa nın en kötüsü olmuşsunuz!  Sayenizde  futbol  otuz yıl öncesine ödndü!  Fark ise heba edilen milyarlarca avro!  Eğer tabandan bunlara tepki gelmez ise bunlar aymazlığa devam eder.  Bizim çocuklarmış!  Peki neyiniz eksik bizim çocuklar  tıpışla tıpışla karşılığı şımarıklık züppelik ukalalık!  Bir Taha Akgül bir Bayan voleybol  milli takımı kadar olamadınız.

  • Anti25 Temmuz 2021 21:31

    Utanmadan arlanma dan sorloth 10 million euro fiyat biçiyor. Paran yok içmeye

  • HÜLYA KOBALT25 Temmuz 2021 21:20

    Alır iseniz işe yaramazlara ve milyon eurolar öderseniz şampiyon olmaz iseniz  zaten batık idiniz tamamen batığa gömülürsünüz.3 sene dayanamazlar kayyuma takım geçer bakın görün.

  • yunus25 Temmuz 2021 12:27

    Aykut Kocaman çok güzel söylemiş,,,"AB ile aramızdaki makas açıldı"dedi,,,gerçekten de ülkemizde amatör kümeyi aratmayan maçlar oynanıyor,,ama aldıkları paralara bakarsak,milyon yuro dan aşağı alan yok.Futbol zaten düşük,,hiç olmassa artık yerlilere önem verelim,35 lik yabancıları gönderelim,cari açığımız düzelsin.

  • izzet BAŞ25 Temmuz 2021 10:39

     Dünya karması sözde Fenerbahçe spor  kulübü   Türübünlere oynuyor... 

  • Aziz Başkan 25 Temmuz 2021 10:12

    Batırdılar takımı bu sene ne tv ne de kombine alacam maçlarını bile tqkip etmicem