E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFenerbahçe'de Jesus'un yerine iki aday---

Fenerbahçe'de Jesus'un yerine iki aday

Fenerbahçe'de Jesus'un yerine iki aday
11 Haziran 2023 - 17:19 borsagundem.com

Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün Sergen Yalçın veya Joachim Löw olacağı iddia edildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeni teknik direktörü önümüzdeki hafta açıklayacağı öne sürüldü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sarı lacivertli takımın yeni teknik direktörünü önümüzdeki hafta yapılacak olan Mali Genel Kurul'da açıklayacağı ileri sürüldü. Fenerbahçe'nin gündemindeki teknik adamların Sergen Yalçın ve Joachim Löw olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un, bugün Başakşehir ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaliyle sarı lacivertli takımında başındaki son maçına çıkacağı iddia ediliyor. 68 yaşındaki teknik adamın vedası sonrası takımın başına geçecek yeni teknik direktörün haftaya Mali Genel Kurul'da açıklanması bekleniyor.

SERGEN YALÇIN YA DA JOACHIM LOW

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; teknik adam için birçok isim geçiyor... Yerli olarak Sergen Yalçın'ın adı ön plana çıkarken, Almanya Milli Takımı sonrası kulüp çalıştırmayan Löw de sarı-lacivertli takımın radarına girdi. Geçen sezon da başkan Ali Koç, 63 yaşındaki Alman çalıştırıcı ile bir görüşme yapmıştı.

SERGEN YALÇIN

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın, 2020/2021 sezonunda görev yaptığı siyah-beyazlılarla bir Lig bir de Türkiye Kupası şampiyonluğu elde etti. 50 yaşındaki deneyimli teknik direktör, 79 karşılaşmada 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyetle 1,84 puan ortalaması yakaladı.

JOACHİM LÖW

Joachim Löw, son olarak 2006-2021 yılları arası Alman Milli Takımı'nı çalıştırdı. Panzerler'in başında 198 karşılaşmaya çıkan 63 yaşındaki Alman teknik adam, 1 Dünya Kupası bir de Konfederasyon Kupası şampiyonluğu yaşadı. 15 yıllık süreçte 125 galibiyet, 39 beraberlik ve 34 mağlubiyetle 2,09 puan ortalaması tutturdu.

Fenerbahçe'de 'Jesus krizi' büyüyor: İşte ayrılması beklenen o isimler...

 

Valencia'nın yerine geliyor... Fenerbahçe'den golcü hamlesi!

 

Fenerbahçe'de taraftara kenetlenme çağrısı, futbolculara düğün izni!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF KALEKAPISI12 Haziran 2023 11:38

    FB özüne dönmedikce asla şampıyon olamazlar.Sanki FB değil pili bitmiş yabancılardan oluşan bir lejyoner .Artık alt takımdaki yetenekli gençleri bir üst lige alınıp özüne dönmedikten sonra asla şampıyon alamazlar yakında FB finansal olarak da iflas da edebilir çünkü 20-30 futbolucu aldın hepsi beleş gönderdiler.

  • Sözün özü12 Haziran 2023 09:45

    Başkanı hariç hepsi yabancı olan takım............. Adı yerli gerisi yabancı sözde Türk takımı............. Türk gençliği şakşakçılık görevi  yapıyor... Gel de Türk sporu  de.......................

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ11 Haziran 2023 21:11

    FB kim gelir ise gelsin bu futbolcular ile asla şampiyon olamaz hepsi ofansif futbol oynamakta.