E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de harcama limiti şoku! Tam 8 ayrılık---

Fenerbahçe'de harcama limiti şoku! Tam 8 ayrılık

Fenerbahçe'de harcama limiti şoku! Tam 8 ayrılık
05 Ağustos 2020 - 14:48 borsagundem.com

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi... TFF'nin belirlediği harcama limitlerine takılan Fenerbahçe, eldeki yıldızlardan vazgeçmek zorunda kalacak. Fenerbahçe 8 isimle yolları ayırma noktasına geldi. İşte detaylar...

F.Bahçe’de transfer çalışmaları “Harcama Limiti”ne takıldı. Sarı-lacivertliler yeni sezona iddialı bir kadro kurmanın planlarını yaparken açıklanan limitlerle eli kolu bağlandı. Mevcut şartlarda transfer yapması mümkün olmayan yönetimin elinde iki seçenek söz konusu. İlki borç yapılandırmasına gitmek. Bu yol seçilirse ciddi bir rahatlama söz konusu olacak.

İkincisi ise oyuncu satışı ile elde edilecek bonservis gelirini limitleri rahatlatmak için kullanmak. Bunun için de yönetimin elindeki en önemli isim Vedat Muriç...

Kosovalı yıldızı sezon başından bu yana birçok Avrupa kulübü takibe almıştı. Başta İngiliz ve İtalyan kulüpleri futbolcuyu kadrosuna katmak isterken golcü oyuncunun menajeri Haluk Canatar da İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Canatar, Muriç’e teklifler geldiğini ve bunları da kulübe yönlendirdiği belirtti.

Muriç’in menajeri, 25 yaşındaki forveti isteyen kulüpler ile Fenerbahçe’nin 10 gün içinde masaya oturma ihtimalinden bahsetti. Devre arası İngiliz ekibi Burnley’den gelen resmi teklifi kabul etmeyen sarı-lacivertliler, daha yüksek bir bedele Muriç’in satılma ihtimalinin söz konusu olacağını düşünüyordu.

Fenerbahçe’nin 20 milyon euro bonservis bedelinden aşağıya futbolcuyu bırakmak istemediği ifade edildi. Özellikle Başkan Ali Koç’un bu konuda çok kararlı olduğu dile getirildi.  20 milyon euro bonservis bedeli elde edilirse hem limitlerde biraz olsun rahatlama hem de Vedat Muriç’in yerine potansiyelli bir golcü alınabilecek.

Fenerbahçe'de gelecek sezon için yapılacak hamleler TFF'nin harcama limitlerine takıldı.
Federasyondan yapılan açıklamaya göre, sarı-lacivertliler transfer yapabilmek için eldeki yıldızlarını satmak zorunda. Hal böyle olunca Kanarya'da taşlar yerinden oynayacak.

TFF'nin ilan ettiği harcama limiti nedeniyle transferde büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe, takımdaki bazı yüksek maaşlı isimleri göndermeye karar verdi. Öte yandan Takvim'de yer alan habere göre; sarı-lacivertli yönetim hem yüksek ücret alan hem de kadroda yeterinde faydalanamadığı isimleri satmaya karar verdi.

Fenerbahçe bu oyunculardan hem bonservis geliri elde etmeyi hem de yüksek ücretlerinden kurtulmayı planlıyor. İşte o isimler...

Zanka, Zajc, Alper Potuk, Mehmet Ekici, Tolgay Arslan, Frey, Luiz Gustavo

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 52/1Afyonlu14 Ağustos 2020 12:40

    işte haladaha fb de duran fb nin yüz karaları para için oynayan zavallı topçular???fb çem ne 6s a nede pontus  lu ts lulara yenilmişti.ama bu 8-12 topçu yüzünden oynuyormuş gibi yapıp yenildiler hemde ist.kadıköyde el insaf işallah gitdikleri yerdede sevilmezler?çünkü ruh larında hatırşikesi var aynı ts lular 6s lıların aynısı?fetöçüler hemde pontus lu ruhlular?aynı köfedendirler?satın bu 8-12 kişiyi topçu filanda olmaz olamazlarda???

  • Net man 05 Ağustos 2020 17:42

    Fenerbahçe bitmiş.hatta ve hatta eto’o bitmiş.bitmiş.......bitmiş.

  • MeToKo05 Ağustos 2020 17:25

    Muric 20 edermi yaa 8 en fazla 9 milyon bekleyip gorecez

  • Dadav06 Ağustos 2020 08:15

    cenk tosunun 23 ettiği dünyada vedat 20 yi rahat eder. Avrupa da da daha başarı gösterir. Gelişim gösteriyor çünkü

  • Murat05 Ağustos 2020 16:39

    Bunlar zaten listedeki isimler