E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de Erol Bulut gönderildi! İşte takımın başında olacak isim...---

Fenerbahçe'de Erol Bulut gönderildi! İşte takımın başında olacak isim...

Fenerbahçe'de Erol Bulut gönderildi! İşte takımın başında olacak isim...
25 Mart 2021 - 18:40 borsagundem.com

Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut'la karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı. Sezonun geri kalanında Emre Belözoğlu takımın başında olacak

Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrıldığını duyurdu. Sarı-lacivertliler, takımın başında sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu'nun olacağını açıkladı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI

2020-21 sezonu itibariyle Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız bugün itibarıyla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır.

Fenerbahçe’mizin çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Erol Bulut’a teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz. Sezonun geri kalan haftalarında, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararla, Sportif Direktörümüz Emre Belözoğlu futbol takımımızın teknik sorumlusu olarak görev yapacaktır.

Süper Lig’de mücadelesini Emre Belözoğlu’nun yönetiminde sürdürecek olan takımımıza başarılar diliyoruz

Bankacılık öncülüğünde borsa günü kayıpla tamamladı

Bir sonraki pandeminin ortaya çıkabileceği ülkeler açıklandı

Dolar kurunda 3 aylık öngörü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,00
En Yüksek: 90,60
En Düşük: 88,25
Değişim -3,46 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,35
İşlem Hacmi 74.697.094
Toplam Adet: 838.447
Ağırlıklı Ort.: 89,08
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kurumsal kültür 25 Mart 2021 23:37

    Fenerbahçe şirketi;yönetici ve antrenörü göre değişmeyen OFANSİF KULUP kültürünü her oyuncudan ve yöneticiden ayrıca özellikle antrenörden istemedikçe biri gider diğeri gelir BANA GÖRE OYUN diye tutturur paralar da boşa gider.Yatırımcı zarar eder.Hep aynı kişileri antrenör yapar dolanır misket gibi...Yine de Fenerim şampiyon ol artık..

  • Fgn25 Mart 2021 21:09

    GÖKHAN, CANER, MESUT, SADIK; fenerden daha önce ayrılmış ayrılmış, verimli yıllarını başka takıma vermiş gökhan ve caner i son demlerine geldikten sonra, bu yüksek paralarla fenere geri getirilmesi kadar saçma ve gereksiz transfer olamaz. Artık düşüşe gecmiş jubilesi gelmişleri tekrar fenere toplamanın ne anlamı var! Onlar kapasite olarak fenerin oyuncuları değil artık. Mesut’ a gelince, son yıllar hep yedek kalmış pek oynamamış, büyük düşüş evresinde olan ve futbolculuk için yaşı büyük denenilecek Mesut o kadar para yatırmanın anlamı nedir. O paralarla iki tane genç Boumpendza alınırdı, hem de daha iyi fiyatlara satılma olanağı vardı. Yazık ediyorlar fenerin paralarına. Sadık; sanki fenerde daha aynı mevkide bir kaç tane daha iyisi yokmuş gibi, gidip bir de sadık ın bonservisine büyük paralar verdiler. Bu trasferler hangi kafa ile yapılıyor

  • Frk25 Mart 2021 21:06

    TiSERAND, VALENCİA, THİAM: diğerlerine göre sahada varlığı biraz daha fazla hissedilen oyunculardan; ama yinede ederine göre çok pahalı alınmışlar. Bu standartlarda futbolcuların daha gençleri ve daha düşük ücreten oynayanları her takımda var, bari daha gencler tercih edilmeli. GUDTAVO: standart üstü tek yabancı ama yaşı ileri ve iiyi bonservis parası verene satılıp genç adam alınabilinir. PELGAS, OSSAİ, SZALAİ : genç oldukları ve biraz standart üstü yetenekleri olduğu için eleştirilmeyecek transferler. Bu genç oyuncular ilerde gelişim gösterirlerse daha faydalı olabilirler. En azından bir satış değerleri de olur ve kulup bütçesine zarar vermezler.

  • Fv25 Mart 2021 21:04

    LAMOS, ADEMİ: gibi standart ve standart altı futbolcular ligteki her takımlarda çok daha iyileri var. Bunlara bir de bonservis parası ve büyük futbolcu paraları vererek fenerbahçeye getiren teknik heyeti hemen fenerbahçeden uzaklaştıracaksın.

  • FB25 Mart 2021 21:03

    SAMATTA, SİSE, SOSA,PEROTTİ: Samata düz topcu, hiç bir yatatıcılığı olmayan, Armut piş ağzıma düş golleri dışında bir üretimi olmayan bir futbolcu. Ne işi var Fenerbahçe de. Sise işi bitmiş ayakları zor yerden kalkıyor. Kim bu oyınculara bı paraları verip aldı. Ligteki diğer alt takım oyunculatına göre ne artıları var. sosa artık çok düşüşe gecmiş iken imza paraları büyük futbolcu paraları vererek almanın ne snlamı var. Ne işiniz var 36 yaşındaki bir futbolcu ile hemde uzatmalı bir anlaşma imzalamak. Petirotyi son kaç yıldır hiç oynamamış, kronit sakat olduğunu herkes bildiği adama bu paraları vermek hangi akıl! Hemde 34 yaşında. Bu yaştan sonra o kadar sakatlıktan ve sahalardan uzdk kalmadan sonra ne yapabilir ki. Transfer komedileri.

  • Dg25 Mart 2021 21:02

    Aldıkları futbolculara birinci sınıf paraları ödemişler ama hepsi standart ve standart altı futbolcular. Jubilesi gelmiş enerjisi düşmüş, teknik olarak gerilemiş, sahada mücadele ruhunu yitirmiş, tek amaçları son demletinden canını acıtmadan sakatlıklar yaşamadan, menajerleri ile birlikte bir kaç yıl daha para toplamak olan futbolcuların transferine yaparak Feneri bu kadar zarara uğratanlar hemen istifa edip gitmeli. Marifet biraz adı var diye, performası düşmüş işi bitik hurdaya çıkma üzere olan futbolcuları büyük maliyetlerle Fenerbahçe ye getirmek değil, marifet Boumpendza gibi gibi genc yetenekleri makul fiyatlara bulup getirmektir.

  • Gh25 Mart 2021 21:02

    Futbolu bilmek, iyi futbolcu nediri bilmekle ve doğru transfer yapmakla başlar. Çok yanlış trasferler yapmışlar. Fenerbahçenin o kadar parasına yazık olmuş. Hepsi büyük bonservis, imza veya futbolcu paralarlarıyla transfer edildi ama fazla bir şey yapmadan fenerden paraları toplayıp ya jubile yaparlar ya da beleşe bonservislerini alıp kollarını sallayıp giderler. Kimse bu futbolcuların Fenerin verdiği paraların yarısını veya çeyreğini vermez.

  • Kerc25 Mart 2021 21:01

    Bu saçma sapan trasferleti kimler yaptıysa hepsi gitmeli. Yazık Fenerin bu kadar yağlanmasına yazık! Standar ve standart altı futboluculara ve bonservisletine büyük paralar saçılmış

  • soner25 Mart 2021 20:44

    Fener hissesi aldım yarın yükselir diye elimizde  patladı. Yarın taban taban gider  artık. Ne olacak fener  senin bu halin. İyi yönetilemiyorsun. beceriksiz yöneticilerin elindesin. emreden bi  cacık olmaz. iyi bir futbolcu olabilirsin  ama  iyi teknik direktör  olamazsın. Bu takımı bu hale emre getirdi. Kendisinden bilgili adamı fenerin başına getirmedi. Kendisinden düşük profilli birini getirdi. lafını dinlesin diye. Teknik direktör olarak löw gelsinde ben o zaman emreyi görüm. Kaçacak delir arar  emre.

  • Ali Sunal 25 Mart 2021 19:36

    Ali Koç istifa et yeterrrt

  • Mg25 Mart 2021 19:32

    Çok yazık, bu adam fenere yakışmaz

  • azmi25 Mart 2021 21:34

    Topçu döver valla

  • atakan25 Mart 2021 19:04

    Sonunda korbonat erolda gitti. Baştan belliydi sezon sonunu getiremiyeceği. Erol hayatında büyük takım çalıştırmamış feneri nasıl çalıştırsın. Dünkü çocuktan FATİH TERİM yaratmak istediniz. Şişirdiniz şişirdiniz korbonat yaptınız.  FATİH TERİM karbonat erolo da  çaktı sonunda. Tek eğlencemiz  fener.  :D 

  • Hh25 Mart 2021 22:50

    Fenerin böyük oldupunu nerden çıkardın ...değiştirin la şu kafayı artık...bugün klübü satışa çıkarsalar üstüne para istenir.öle batak.böyükmüşş...bitti o devirler yavrum.nerdeyse 10 sene oluyor.

  • Fen25 Mart 2021 19:54

    Yıldız adı altında takım çöp kamyonu gibi . Zico gelse bu takımla yine bir şey yapamaz. Sen irfan can ı al. 90 milyon ver. Bura kulüp yönetimi sınırsız suçlu.