E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de değişimin sırrı---

Fenerbahçe'de değişimin sırrı

Fenerbahçe'de değişimin sırrı
05 Aralık 2017 - 04:31 borsagundem.com

Süper Lig'de art arda, son dakika golleriyle puan kaybeden ve Aykut Kocaman'ın istifanın eşiğine geldiği Fenerbahçe'de, son 3 haftada 3 galibiyetin sırrı ne?

Kayseri’nin ardından Osmanlı maçında da yediği son dakika golüyle 1 puana razı olan Kanarya, Kocaman’ın ‘Gereğini yaparım’ açıklamasıyla büyük bir krizin içine girdi

Sarı-lacivertlilerin krizden 3'te 3 yaparak çıkmasının sırrı ne? Sabah'ta Volkan Demir imzasıyla yer alan haber bu sorunun yanıtını veriyor. İşte Fenerbahçe'de krizden çıkışın sırları: 

1- İSTİFADAN dönen teknik direktör Aykut Kocaman, kimsenin gözünün yaşına bakmadan neşteri vurdu. Ozan- Mehmet Topal hamlesi, takıma "Gereğini yapmayan kulübede oturur" mesajını verdi.

2- TAKIMA adalet duygusu yerleştirildi. Kocaman, Valbuena ve Isla sakatlıktan çıkmasına rağmen, onların yokluğunda takıma monte olan ve iyi giden Aatif ve Şener'e forma vermeye devam etti.

3- YÖNETİM Samandıra'da hocanın yetişemediği noktalara müdahale ederek kriz anında doğru hamlelerde bulundu. Futbolculara, yönetim olarak hocanın sonuna kadar yanında olunduğu net şekilde gösterildi.

4- BAŞKAN Aziz Yıldırım, doğru zamanda doğru hamleyle motivasyonu yeniden sağladı. Samandıra'da verdiği prim sözü, futbolcuların ayağa kalkmasını hızlandıran belki de en önemli etkendi.

5- SEZON başında gerek sakatlıklar, gerekse yedek kalmaları nedeniyle Türk oyuncular takımdan kopma noktasına gelmişti. Kaleci Volkan Demirel'in takıma dönmesi, Mehmet Topal, Şener, Alper gibi isimlerin buna dahil olması mücadele ruhunu artırdı.

KALAN 1 GOL BURSA'YA

Kasımpaşa galibiyetinin mimarlarından Giuliano, verdiği sözü tutamamanın üzüntüsünü yaşadı. Maç öncesi yönetici Ali Yıldırım'ın, "Golcüler yok. İş sana kaldı" sözlerine "3 tane atacağım" karşılığını veren Brezilyalı, maç sonu Yıldırım'ın, "Mükemmeldiniz. 3 tane atmış kabul ediyorum" sözlerine ise "Ama sözümü tutamadım. Kalan 1 golü Bursa'ya atarım" karşılığını verdi.

YENİDEN DOĞUŞ

AATiF: Valbuena'nın sakatlığını fırsata çevirdi. Taraftarın sezon başında gitmediği için yuhaladığı Faslı, Kasımpaşa maçında oyundan çıkarken ayakta alkışlandı.

ŞENER: Aatif gibi o da Isla'nın sakatlığında formayı kaptı. Kasımpaşa maçında 11'deydi. Bir asistle galibiyetin mimarlarından oldu.

SKRTEL: Vertigo rahatsızlığı nedeniyle takımdan ayrı kaldığı dönemde bireysel hataların arttığı görüldü. Dönüşü, takıma sertlik anlamında çok şey kattı. Rakiplerin pozisyon sayısı azaldı.

M.TOPAL: Kadro dışı kaldı iddialarıyla gündeme oturmasının ardından 3 maçta görev yaptı. Top kayıplarıyla zaman zaman tepki alsa da ikinci topları alma konusundaki devamlılığı beğenildi

İSMAİL: Hasan Ali'den formayı kaptı. Hücumdaki daha etkin görüntüsü şimdilik onu birinci sol bek konumuna getirdi. Etkili kornerleriyle skora katkıda bulundu.

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI

*Bursaspor (d) *K.Karabük *A.Konya(d)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)