E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe:3 – İstanbulspor:3---

Fenerbahçe:3 – İstanbulspor:3

Fenerbahçe:3 – İstanbulspor:3
24 Nisan 2023 - 20:01 borsagundem.com

Kadıköy'de büyük şok! Galatasaray’ın puan kaybettiği 31.haftada Fenerbahçe, İstanbulspor'u konuk etti. Kritik maç 3-3 berabere bitti. Bu sonuçla sarı-lacivertliler, liderle puan farkını indiremedi.

Süper Lig'in 31. haftasında zirve hesabı yapan Fenebahçe ile küme düşme hattının hemen üstünde bulunan İstanbulspor kozlarını paylaştı. Ülker Stadyumu'nda oynanan kritik karşılaşma 3-3'lük eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada galip gelemedi. Mücadeleye sarı-lacivertli ekibin yıldız futbolcusu Arda Güler damga vururken, liderlik yarışında Galatasaray ile olan puan farkı 6'da kaldı.

Kritik karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetti. Bu skorla beraber puanını 64'e yükselten Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Fatih Tekke önderliğindeki İstanbulspor ise 29 puanla 15. sıradaki yerini korumayı başardı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1.dakika Hakem Kadir Sağlam maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye konuk ekip İstanbulspor başlıyor.

3. dakika Ferdi Kadıoğlu'nun ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda Simon Deli'ye çarpan top taca çıkıyor.

5. dakika Arda Güler'in sol çaprazdan ceza alanına gönderdiği ortasında kaleci Alp Arda çift yumrukla uzaklaştırmaya çalışıyor. Yerden seken topu önünde bulan Attila Szalai kafa vuruşunda topu ağlara gönderiyor fakat Arda Güler'in ortasına hareketlenen Joao Pedro'nun kaleci Alp Arda'ya yaptığı müdahalenin faul olması nedeniyle gol geçerlilik kazanmıyor.

11. dakika Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Mert Hakan Yandaş'ın ceza alanına gönderdiği ortasında Mehmet Yeşil kafa vuruşu ile topu uzaklaştırmayı başarıyor.

14. dakika Defansın arkasına gönderilen uzun pasa hareketlenen Emeka Eze için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

19. dakika Valon Ethemi'nin savunmanın arkasına gönderdiği ara pasına hareketlenen Emeka Eze için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

22. dakika İstanbulspor kontra atağında Florian Loshaj'ın pasında topla buluşan Kerem Şen'in cea sahası yayından yaptığı gelişine plase vuruşnda top kaleci İrfan Can Eğribayat'ta kalıyor.

25. dakika GOOOLL!! Fenerbahçe Arda Güler'in attığı gol ile İstanbulspor karşısında 1-0 öne geçiyor. Emre Mor'un ceza sahası sol çaprazdan kaleye gönderdiği sert şutunda kaleci Alp Arda'nın çeldiği topu iyi takip eden Arda Güler'in altıpastan yaptığı vuruşta sol yan dieğe çarpan top ağlarla buluşuyor.

32. dakika Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Arda Güler'in ceza alanına gönderdiği ortasında ön direkte Simon Deli kafa vuruşu ile topu uzaklaştırıyor.

36. dakika Emre Mor'un sol çizgiden ceza saaasına gönderdiği yerden ortasında Mehmet Yeşil ön direkte müdahalesi ile topu kornere çeliyor.

40. dakika Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Florian Loshaj'ın ceza alanına gönderdiği ortasında herkesi aşan top doğrudan taca gidiyor.

45. dakika Müsabakanın ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 6 dakika ilave ediliyor.

45+2. dakika Sağ kanatta Kerem Şen'in ara pasına hareketlenen Florian Loshaj için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

45+6. dakika Hakem Kadir Sağlam ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı 1-0'lık Fenerbahçe üstünlüğü ile sona eriyor.

46. dakika Hakem Kadir Sağlam ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya ev sahibi Fenerbahçe başlıyor.

49. dakika Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Arda Güler'in ceza alanına gönderdiği ortasında Emeka Eze'den seken topu önünd blan Enner Valencia'nın gelişine vuruşu az farkla yandan auta gidiyor fakat Kadir Sağlampozisyon öncesinde Emre Mor'un Emeka Eze'ye faul yaptığı gerekçesiyle oyunu durduruyor.

51. dakika GOOOLL!! Fenerbahçe Arda Güler'in attığı gol ile İstanbulspor karşısında farkı ikiye çıkarıyor.

54. dakika İstanbulspor penaltı kazanıyor.

57. dakika GOOOLL!! İstanbulspor Valon Ethemi'nin penaltıdan attığı gol ile farkı bire indiriyor.

62. dakika Emre Mor'un defansın arkasına gönderdiği uzun pasa hareketlenen Ezgjan Alioski için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

66. dakika GOOOLL!! İstanbulspor Valon Ethemi'nin attığı gol ile 2-2'lik beraberliği yakalıyor. İstanbulspor kontra atağında Okan Erdoğan'ın ters kanada gönderdiği uzun pasında topla buluşan Valon Ethemi ceza sahası sol çaprazdan yaptığı vuruşta Samet Akaydin'dan seken top havalanıyor ve kaleci İrfan Can Eğribayat'ı geçen top alarla buluşuyor.

71. dakika GOOOLL!! Fenerbahçe Joao Pedro'nun attığı gol ile İstanbulspor karşısında 3-2 öne geçiyor. Savunmadan gönderilen uzun pasta topla buluşan Enner Valencia ceza sahası sol çizgisinde Mehmet Yeşil'den şık bir biçimde sıyrıldıktan sonra arka direğe doğru gönderdiği yerden ortasında Joao Pedro'ya sadece dokunmak kalıyor ve top ağlarla buluşuyor.

85. dakika Orta sahada yaşanan ikili mücadele sırasında Ertuğrul Ersoy,Miguel Crespo'ya yaptığı kontrolsüz müdahalesinden dolayı hakem Kadir Sağlam tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

89. dakika Sağ kanattan Enner Valencia'nın gönderdiği ara pasa hareketlenen Arda Güler için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

90. dakika Müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 9 dakika ilave ediliyor.

90+6. dakika GOOOLL!! İstanbulspor Emeka Eze'nin attığı golle karşılaşmada bir kez daha beraberliği yakalıyor. Emir Kaan Gültekin'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında ön direkte Emeka Eze'nin kafa vuruşunda top ağlara gönderiyor.

90+8. dakika Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Diego Rossi'nin ceza alanına gönderdiği ortasında Ertuğrul Ersoy topu uzaklaştırmayı başarıyor.

90+9. dakika Hakem Kadir Sağlam'ın düdüğüyle karşılaşma sona eriyor. Fenerbahçe, kendi sahasında İstanbulspor ile 3-3 berabere kalıyor. Bu sonuçla Fenerbahçe ligde puanını 64'e yükseltirken, İstanbulspor ise 29 puana yükseliyor.

İŞTE İLK 11’LER

Fenerbahçe: İrfan Can E., Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Arao, İrfan Kahveci, Arda, Rossi Pedro, Valencia.

İstanbulspor: Alp, Okan, Mehmet, Simon, Duhan, Loshaj, Lokilo, Muammer, Rroco, Ethemi | Friday

MAÇ NOTLARI

Arda'nın golleri galibiyete yetmedi
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in attığı goller galibiyet için yeterli olmadı. İstanbulspor karşısında takımının ilk 2 golüne imza atan 18 yaşındaki oyuncu, ligde az forma şansı bulması nedeniyle skor üretmekte zorlanmıştı. Arda, 15 Ağustos 2022 tarihinde takımının 6-0 kazandığı Kasımpaşa maçında 2 gol atarken, ligde daha sonra gol sevinci yaşamamıştı. Söz konusu sürede Avrupa'da ve kupada ağları sarsan yıldız oyuncu, ligde uzun süre sonra gol sevinci yaşarken, yeniden bir maçta 2 gol atmayı da başardı. Arda, ligdeki gol sayısını 4'e yükseltti.

Pedro'dan kritik goller
Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Joao Pedro, kritik gollerini sürdürdü. Sezon başından beri yaşadığı sakatlıklar sebebiyle form tutamayan ve eleştirilerin hedefi haline gelen Pedro, geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir karşısında takımı 1-0 gerideyken 2 gol atarak 3 puanı getiren isim olmuştu. İstanbulspor karşısında da skor 2-2 iken çok kritik bir gole imza atarak takımını öne geçiren Pedro, çıkışını da sürdürdü. Geçtiğimiz haftaya kadar ligde sadece 1 gol atabilen tecrübeli hücumcu, son 2 haftada attığı 3 golle ligdeki gol sayısını da 4'e çıkardı.

Emre Mor cezalı duruma düştü
Fenerbahçeli futbolcu Emre Mor, cezalı duruma düştü. Müsabaka öncesi sarı kart ceza sınırında yer alan 25 yaşındaki oyuncu, 44. dakikada yaşadığı bir ikili mücadelede sarı kartla cezalandırıldı. Bu kartla cezalı duruma düşen Emre, Sivasspor deplasmanında yer alamayacak.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 89,75
En Yüksek: 90,60
En Düşük: 88,95
Değişim -1,54 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,47
İşlem Hacmi 24.920.936
Toplam Adet: 278.220
Ağırlıklı Ort.: 89,92
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ25 Nisan 2023 14:12

    kapasite bu kadar bir de çok futbolcu alındı ve gönderildi demek ki büyük hatalar var.

  • Mucise Reis : )25 Nisan 2023 09:56

    Fener avantajını yitirdin üstelik GS de Gomes problemide açıldı golcu sahalara donuyor :D BJK derbi majı sonucuda önemlı gs-bjk arasındaki puan savaşı... FB riskini arttırdın, kendin ettin kendın buldun.. hanerm federasyon vb bahanen ne olacak acaba :D at golunu al 3 puanı bak dalgana

  • Tekno papaz24 Nisan 2023 23:11

    Bu gazla maçı alacağını düşünüp iddiaya basanlar olmuştur. Yazık olmuş yine taraftarına 

  • okiman0724 Nisan 2023 22:18

    o kadar salakça top oynayan yoktur ligde. resmen puan vermek için çabaladınız. şampiyon mampiyon olmayın siz.