E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi---

Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi

Fenerbahçe yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi
12 Haziran 2023 - 14:10 borsagundem.com

Fenerbahçe, transfer çalışmaları kapsamında İngiliz futbolcu Ryan Kent'i transfer etti.

 

Spor Toto Süper Lig'in 2022/2023 sezonunu Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada bitiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Yeni sezonda mutlaka şampiyon olmak isteyen sarı lacivertli kulüp, sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoyla son olarak İskoçya temsilcisi Rangers'ta forma giyen 26 yaşındaki İngiliz kanat oyunucusu Ryan Kent'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Videoda açıklamalarına yer verilen Kent, "Tüm Fenerbahçe taraftarlarına merhabalar. Ben Ryan Kent. Öncelikle kulübümüz için kupanın kazanılmasında pay sahibi olan tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fenerbahçe'ye transfer olduğum için büyük onur duyuyorum. Yeni sezonla ilgili konuşmak gerekirse, Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşabilmesi konusunda takımımızın başarılı olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım. İlk hedefimiz, önümüzdeki ay oynayacağımız TFF Süper Kupa'yı kazanmak olacak. Takım arkadaşlarımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlamak için çok heyecanlıyım. Kendinize iyi bakın." ifadelerini kullandı.

Ryan Kent, 2022-2023 sezonunda tüm kulvarlarda çıktığı 44 maçta 3 gole imza attı.

Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe'nin

 

Fenerbahçe'de Jesus'un yerine iki aday

 

Fenerbahçe'de taraftara kenetlenme çağrısı, futbolculara düğün izni!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mezarci 12 Haziran 2023 15:05

    bu keriz parasindan verinde birazda biz yiyelim.....futbola dokulen tum paradan en az %100 vergi alinmasi gerek ,ne kadar ekmek o kadar kofte hesabi.....