E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe yeni Brezilyalısını buldu!---

Fenerbahçe yeni Brezilyalısını buldu!

Fenerbahçe yeni Brezilyalısını buldu!
28 Aralık 2021 - 08:44 borsagundem.com

Ara transfer dönemi için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi aradığı kanat oyuncusunu Brezilya'da buldu. Yönetim, bu sezon küme düşen Gremio’da forma giyen Ferreira’yı takibe aldı.

Süper Lig'de ilk yarıyı Yeni Malatyaspor galibiyetiyle kapatan Fenerbahçe'de gündem; öncelikle Vitor Pereira sonrası yeni bir teknik adama imza attırmak. Bu yöndeki arayışları süren yönetim, diğer yandan da kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı.

İşte Fenerbahçe'nin istediği Brezilyalı kanat oyuncusu...

BREZİLYA'DA TAKIMI KÜME DÜŞTÜ

Sarı-lacivertliler, bu sezon küme düşen Brezilya Ligi'nin köklü kulüplerinden Gremio'nun kanat oyuncusu Aldemir dos Santos Ferreira'yı takibe aldı. 24 yaşındaki oyuncu için kulübüyle pazarlıklara başladı.

8 MİLYONU ÖDERSE ALIR

Ferreira'nın bonservisi 8 milyon Euro... Bu bedelin yarısının Gremio kulübüne, diğer yarısının ise oyuncunun yüzde 50 haklarını elinde bulunduran şirkete ödenmesi gerekiyor.

OYUNCU İÇİN PAZARLIKLA DEVAM EDİYOR

Ferreira için bu bedel ödenirse, pazarlıksız olarak oyuncu kadroya katılabiliyor. Bonservisini düşürmek içinse pazarlıklar sürüyor. Oyuncunun Aralık 2023'e kadar kontratı olmasına rağmen Gremio'da kalmak istemediği belirtildi.

FERREİRA KİMDİR?

31 Aralık 1997 doğumlu Ferreira, hücumun sağında ve solunda görev yapabiliyor. 3 gün sonra 24 yaşına girecek oyuncu, 2021'de Gremio'da 52 maçta forma şansı bulurken 14 gol attı, 9 asist yaptı. Süratli ve adam eksilten özelliği bulunan Brezilyalı futbolcu, F.Bahçe'nin skorer kanat oyuncu boşluğunu dolduracak.

Yabancıların favori hisse senetleri

Omikron, bakır fiyatlarını 1 ayın zirvesine çıkardı

 

Tahvil yatırımcısı 2022’den umutlu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika28 Aralık 2021 09:08

    FB, sık sık teknik direktör ve futbolcu değiştirmekte keramet arayacağına takım ruhuna kavuşarak gelecek sezon için şampiyonluk hazırlığı yapsın.