E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe sıkıntılarla rekor kırdı---

Fenerbahçe sıkıntılarla rekor kırdı

Fenerbahçe sıkıntılarla rekor kırdı
22 Ocak 2014 - 07:23 borsagundem.com

Fenerbahçe üzerindeki şike iddiaları kulüpteki tüm branşları birbirine kenetledi

Fenerbahçe’nin kazandığı 2010-11 sezonu şampiyonluğundan sonra 3 Temmuz 2011’de başlayan süreç, sarı-lacivertli kulüpte ilginç bir görüntü ortaya çıkardı.
Sıkıntılı dönemden geçen futbol takımı, aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerinde topladı. Şike sürecinin başladığı 3 Temmuz 2011 tarihinden itibaren sıkıntılı bir döneme giren sarı-lacivertli ekip, özellikle aldığı sonuçlarla ön plana çıktı. Son 2.5 yılda sportif anlamda ciddi bir kenetlenme gösteren oyuncular, kulübün 30 yıldır hasret olduğu Türkiye Kupası’nı üst üste 2 sene müzesine götürdü. Süper Lig’de de ilk 2’nin dışına çıkmayan Fenerbahçe, son sezonda ise ilk yarıyı en yakın rakibinin 8 puan önünde lider bitirdi.

Rekor kırdılar

Avrupa’da aldığı 1 yıllık men cezasının ardından 2012-13 sezonunda oynadığı UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final yaşayan ve kulüp tarihine geçen sarı-lacivertli kadro, 18 Avrupa karşılaşmasında 9 galibiyet aldı.
Öte yandan, aynı sezon 64 resmi maça çıkarak farklı bir rekoru daha kıran Fenerbahçe, aynı süreçte ezeli rakiplerine karşı 24 mücadelenin 11’inden galip ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)