E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor Fenerbahçe Sarri’yle görüştü---

Fenerbahçe Sarri’yle görüştü

   Fenerbahçe Sarri’yle görüştü
10 Haziran 2018 - 19:48 borsagundem.com

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Napoli'den ayrılan İtalyan teknik direktör Maurizio Sarri'yle görüştü...

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan seçilmesinden sonra sportif direktörlük görevine Fransız futbol adamı Damien Comolli getirilmiş ve gözler teknik direktör konusuna dönmüştü. İtalya basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Napoli'den ayrılan İtalyan teknik direktör Maurizio Sarri'yle görüştü...

Fenerbahçe'de gerçekleşen tarihi seçim sonrası sarı-lacivertli kulübün 37. başkanı olan Ali Koç, ilk iş olarak Arsenal, Tottenham, Liverpool gibi kulüplerde görev yapan Damien Comolli'yi göreve getirmişti. Fransız futbol adamının sportif direktör yapılmasının ardından ise gözler teknik direktör konusuna çevirilmişti. Ali Koç ile Aykut Kocaman bir görüşme gerçekleştirmiş ancak sonuç alınamamıştı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre eknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için İtalya'dan flaş bir haber geldi. Fenerbahçe'nin Napoli ile yollarını ayıran İtalyan teknik direktör Maurizio Sarri ile temasa geçtiği kaydedildi. Haberlerde İtalyan hocanın Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmediği bildirildi.

59 yaşındaki hocanın Fenerbahçe ile birlikte Zenit'in yaptığı teklife de olumsuz geri dönüş yaptığı vurgulandı. Öte yandan Sarri'nin Chelsea ve Real Madrid ile yaptığı görüşmelerin de tıkandığı kaydedildi.

ÖNCE ZENIT'LE GÖRÜŞTÜ!

Roberto Mancini'nin İtalya Milli Takımı'nın başına geçmesiyle birlikte teknik direktör pozisyonunun boşaldığı Zenit, yıllık 8 milyon Euro'luk teklifle deneyimli hocanın kapısını çaldı. Haberlerde Sarri'nin İtalya'daki Varcaturo'daki villasında özel bir görüşme yapıldığı, ancak İtalyan hocanın bu cömert teklifi reddettiği belirtildi.

Sonrasında ise Fenerbahçe'nin aracılar vasıtasıyla Sarri'ye ulaştığı, ancak Napoli'nin eski antrenörünün bu teklife de kibarca "hayır" dediği ifade edildi.

PREMIER LİG'İ BEKLİYOR!

Öte yandan Sarri'nin gelen teklifleri, İngiltere Premier Lig'den bir takıma gitmek istediği için reddettiği vurgulandı. Tecrübeli antrenörün, Mauricio Pochettino'nun Real Madrid'e gitmesi durumunda Tottenham'a gidebileceği de aktarıldı. (Sporx)
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)