E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriFenerbahçe ligden çekilmeyi gündeme aldı, yatırımcıların gözü toplantıda---

Fenerbahçe ligden çekilmeyi gündeme aldı, yatırımcıların gözü toplantıda

Fenerbahçe ligden çekilmeyi gündeme aldı, yatırımcıların gözü toplantıda
19 Mart 2024 - 15:54 borsagundem.com

Fenerbahçe Spor Kulübü önemli bir gündemle Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapacak. Toplantıda, Süper Lig'den çekilme ihtimali de dahil futbol takımının geleceği hakkında önemli kararlar alınacak. Alınacak karar yatırımcıları doğrudan etkileyecek.

BORSAGUNDEM.COM.TR

Fenerbahçe Futbol (#FENER), hakim ortağı Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından alınan ve şirkete bildirilen önemli bir kararı kamuoyu ile paylaştı. Kulübün Yönetim Kurulu, 18.03.2024 tarihli kararıyla Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılacağını duyurdu.

Kulübün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 2 Nisan 2024 Salı günü saat 17.00'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde gerçekleştirilecek. Gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantı, 9 Nisan 2024 Salı günü, aynı yer ve saatte, çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

Toplantının gündemi, 17 Mart 2024 gecesi oynanan Süper Lig müsabakasında meydana gelen olaylar ve son dönemde Türk futbolunda yaşananlarla alakalı olacak. Kulüp Futbol A Takımının Süper Lig'den çekilmesi de dâhil olmak üzere alınacak aksiyonları değerlendirecek.

Bu toplantı, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Futbol için oldukça kritik bir eşik olabilir. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında futbol takımın gelecekteki yönü üzerinde önemli etkilere yol açabilir. Böylesi bir durumda Fenerbahçe Futbol’un gelirlerinde de ciddi değişimler gündeme gelebilecektir.

Fenerbahçeli iki oyuncu, milli takım kadrosundan çıkartıldı

 

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin çok sayıda gözaltı

 

Bakan Yerlikaya'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklama

 

Tansiyonu yüksek 5 gollü maç! Fenerbahçe, Trabzon'dan kayıpsız dönüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.321.526
Toplam Adet: 2.555.249
Ağırlıklı Ort.: 89,92
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum19 Mart 2024 23:01

    Şimdi fener düşerse tüm topladığı ülke puanlarına gidecekmiş 3 yıl felan mış bu puanlar giderse ülke futbolu büyük zarar görür fenerbahçe bunu yapmaz vatansever bir takımdır fifiyle hareket edenlerden değil bu takım

  • Salih 19 Mart 2024 21:05

    Şiddeti asla kabul etmiyorum FB sevdiğim bir takım ancak bugün adalet bakanı açıklama yapmış şiddete karışan futbolcuya soruşturma açılmayacak diye adalet bakanı bunu derse adaletin inandırıcılığı kalmaz, adalet kim olursa olsun şiddete kim karışırsa karışsın adalet önünde olmalı, futbolcularin yaptığı meşru olmamalıdır.

  • Çakır 19 Mart 2024 20:07

    Siyaset bulaşık federasyonu yeme çabası Ali Koç gider ayak türk futbolunu karıştıracak gibi şahsen

  • Makul Ol…19 Mart 2024 18:19

    Koskoca tarihi FB kulübünün bu duruma düşmesi mevcut başkanın anlamsız hezeyanlarını diğer kulüp yöneticilerine dikte ettirmesi ve her fırsatta futbol camiasını geren açıklamalarda bulunmasından kaynaklanmaktdır. Üstelik payları BIST’de işlem gören bir şirketin ligden çekmesinin ne anlama geldiğini düşünmeden ulu orta konuşmanın şehveti içerisinde bu türden karar vermeyi kendinde hak görebilecek kadar gözünü karartmış durumdadır. Artık FB kulüp başkanlığını bırakmalıdır.

  • Kamil 19 Mart 2024 18:10

    Genel kuruldan ne çıkacağı belli olmaz. Sadece Kasımpaşa ve Samsunspor geçmiş olsun mesajı yayınladı. Diğerlerinden ses çıkmadı. Fenerbahçe bu ligde yalnız takım modunda, bıçak kemiğe dayandı. Ligden çekilmesi sürpriz olmaz…

  • ALİ KODUŞ19 Mart 2024 17:00

    Benimde FB şampiyon olur diye yüklü miktarda hisse senedi aldım.Peki ligden çekildi hisse senetleri koddan atıldı bizim zararımızı kim verecek FB yöneticilerden alabilirmiyiz yasal olarak bileniniz var mı.

  • Yorumsuz19 Mart 2024 18:24

    Küçük yatırımcıların tamamı, başta Ali Koç olmak üzere tüm yönetim kuruluna karşı etmiş olduğu zararın tazminini talep edebilirler..

  • oktay doğaner19 Mart 2024 16:49

    bu ali koç gibi heryeri oynayan birini bu ülke futbolu görmedi.

  • faruk19 Mart 2024 16:27

    hikaye yapıyorlar, hisseyi  düşür topla. oh  ne ala