E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe Kulübü kombine rakamlarını açıkladı---

Fenerbahçe Kulübü kombine rakamlarını açıkladı

Fenerbahçe Kulübü kombine rakamlarını açıkladı
27 Temmuz 2019 - 12:18 borsagundem.com

Fenerbahçe yeni sezon öncesi 32 bin kombine, 25 bin forma satışı yapıldığını duyurdu

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Sevil Zeynep Becan, Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda kulübün faaliyet raporunu açıkladı. Becan, yeni sezon öncesi kombine bilet satışında 32 bin, formada ise 25 bin rakamına ulaştıklarını söyledi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Toplantıda, sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu üyesi ve genel sekreteri Sevil Zeynep Becan, faaliyet raporunu açıkladı. Kulübün başta 'Fener Ol' kampanyası olmak üzere, kombine bilet ve forma satışı hakkında da bilgiler veren Becan, şunları kaydetti:


"Gelecek ve umuttan bahsediyorsak ilk olarak 'Fener Ol'a değinmemiz lazım. Mali bağımsızlığımız için attığımız adımlardan olan kampanyamız, 6 ay bile olmadan ulaştığımız sonuçlarda camiamızın ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Kampanyamızın ilk yılı Nisan 2020'ye kadar devam edecek ve sonunda 200 milyon TL'ye ulaşacağımızı ön görüyoruz. Ağustos ayından itibaren kampanyamız çeşitli aktivitelerle devam edecektir. En büyük gücümüz taraftarımız. Geçen sene boş koltuk bırakmayan, deplasmanda yalnız bırakmayan camiamızın değerleri taraftarlarımız, bizim son sezonda olduğu gibi bu sezonda da en büyük destekçilerimiz olacaklar. 12 Temmuz'da sezonumuzun kombine satışlarına başladık. Tüm taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 32 bin üzeri kombine satışı yaptık ve bu her geçen gün artmaktadır. Forma lansmanımızı Dereağzı'nda gerçekleştirdik. Forma satışlarımızda ilk bir haftada 25 bine ulaştı. Bu da geçtiğimiz 10 yılın satışlardan en çok ulaşılan rakam."


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Diktatör.28 Temmuz 2019 00:47

    Borç olmuş canavar oda yer bitiy bugün olmazsa seneye.

  • : )27 Temmuz 2019 13:40

    üniversite yapalım, çocuk okutlaım, sportif alt yapı faliyetleri için bu paraları toplayalım deseler...kimse 5 kuruş vermez. hakkaten ilginç bir dünya...

  • Leyla27 Temmuz 2019 13:12

    Herkes fenere forma alıp, kombine alıp para göndersin. Fener de o paralar ile dolar alıp yabancı futbolculara versin. O yabancılar da dolarları türkiyeden dışarı kendi ülkelerine götürsün. Türkiye iyice fakirlessin

  • Mahmut27 Temmuz 2019 16:46

    Milliyetçi biri yapmaz bu işi. Ingiliz mandasını isteyenler yapar

  • Ercan27 Temmuz 2019 13:10

    Allah'a inanan biri şu boş işe harcayacağı para yerine, kimsesiz, fakir çocuklara ayakkabı top alarak kullanır.

  • Lale27 Temmuz 2019 16:45

    Allah'a inanmıyor zaten para verenlerin çoğu