E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe: 3 – Antalyaspor: 1---

Fenerbahçe: 3 – Antalyaspor: 1

Fenerbahçe: 3 – Antalyaspor: 1
26 Mayıs 2019 - 19:03 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında evinde Antalyaspor'u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, ligi altıncı sırada tamamladı.

Süper Lig'in 34. hafta kapanış maçında Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Tarihinin en kötü sezonunda Ülker Stadyumu'ndaki karşılaşmada 3 golle üç puan alıp taraftarına güzel veda etti.

Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Zajci, Eljif Elmas ve Moses kaydetti. Antalyaspor'un tek golü ise Mevlüt'ten geldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Antalyaspor karşısında ilk 11'inde 5 değişiklik yaptı. Sezonun son maçında Ersun Yanal, geçen hafta 1-0 kazandıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasına göre takımını 5 değişiklikle sahaya sürdü. 

Sarı kart cezalısı Harun Tekin ve Tolgay Arlan'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Martin Skrtel, Roberto Soldado ile Mathieu Valbuena da kadroda yer almadı. Ersun Yanal bu isimlerin yerine Volkan Demirel, Eljif Elmas, Sadık Çiftpınar, Victor Moses ve Mehmet Ekici'yi oynattı. Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Süper Lig'de 7 maç sonra forma giydi. 

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Karşılaşma Mevlüt Erdinç'in yaptığı santra vuruş ile başlıyor.

4. dakika Serdar Özkan'ın sol kanattan yerden yaptığı orta kaleci Volkan Demirel'de kalıyor.

8. dakika Mehmet Ekici'nin ceza sahasının hemen dışından sol çaprazdan çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

13. dakika GOOOLL!! Fenerbahçe, Miha Zajc'ın attığı golle 1-0 öne geçiyor. Mehmet Ekici'nin ara pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda buluşan Mauricio Isla, yerden pasını penaltı noktası üzerinde bulunan Miha Zajc'a veriyor. Zajc'ın gelişine çektiği şut Antalyaspor ağları ile buluşuyor.

18. dakika  Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Mehmet Ekici geçiyor. Mehmet Ekici'nin ortasını kaleci Ferhat Kaplan yumruklayarak uzaklaştırıyor.

23. dakika Hasan Ali Kaldırım'ın sol kanattan yerden yaptığı orta ile ön direkte buluşan Miha Zajc'ın çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

33. dakika GOOOLL!! Antalyaspor, Mevlüt Erdinç'in attığı golle skoru 1-1 yapıyor. Sağ kanattan Amilton'un yaptığı orta ile arka direkte buluşan Mevlüt Erdinç'in çektiği şut kaleci Volkan Demirel'in sağından ağlarla buluşuyor.

38. dakika Nazim Sangare'nin ceza sahası dışından sol çaprazdan çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

43. dakika Dirar'ın ceza sahasının hemen dışından sağ kanattan yaptığı orta kaleci Ferhat Kaplan'da kalıyor.

45+1. dakika Halis Özkahya'nın düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona eriyor.

46. dakika İkinci yarı Miha Zajc'ın yaptığı santra vuruş ile başlıyor.

50. dakika  Sol kanattan topla birlikte ceza sahası içerisine girmek isteyen Doğukan Sinik, Jailson'un arkadan yaptığı sert müdahale ile yerde kalıyor. Bu pozisyonda Jailson, sarı kart görüyor.

53. dakika Ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazda Miha Zajc, Diego Angelo'nun yaptığı sert müdahale ile yerde kalıyor. Bu pozisyonda Diego Angelo, sarı kart görüyor.

57. dakika Hızlı gelişen Antalyaspor atağında kendi yarı alanının ilk metrelerinde topla buluşan Amilton, Mauricio Isla'dan sıyrılıp topla birlikte sol çaprazdan ceza sahası içerisine girdikten sonra şutunu çekiyor, bu şut az farkla yandan dışarı çıkıyor.

61. dakika İsmail Köybaşı'nın ceza sahasının hemen dışından sol çaprazdan çektiği şutu kaleci Ferhat Kaplan kornere çeliyor.

69. dakika GOOOLL!! Fenerbahçe, Eljif Elmas'ın attığı golle 2-1 öne geçiyor. Nabil Dirar'ın yerden pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Eljif Elmas'ın gelişine çektiği şut kaleci Ferhat Kaplan'ın solundan ağlarla buluşuyor.

72. dakika Nazim Sangare'nin ceza sahası dışından sağ çaprazdan çektiği şut savunmadan sekip kornere çıkıyor.

77. dakika ean-Armel Drole'nin ceza sahasının hemen içerisinden sağ çaprazdan çektiği şut savunmadan dönüyor.

83. dakika Hakan Özmert'in ceza sahası dışından sol çaprazdan çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.

90. dakika GOOOLL!! Fenerbahçe, Victor Moses'in attığı golle skoru 3-1 yapıyor. Jailson'un ara pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Victor Moses, şutunu çekiyor ancak bu şut kaleci Ferhat Kaplan'dan dönüyor. Kaleciden dönen topla altıpas içerisinde buluşan Victor Moses, yerden düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşuyor.

90+3. dakika Halis Özkahya karşılaşmayı bitiren düdüğü çalıyor.

İŞTE İLK 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan, Isla, Serdar, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Ekici, Eljif Elmas, Dirar, Moses, Miha Zajc

ANTALYASPOR:  Ferhat, Nazım, Bahadır, Diego, Tarık, Chico, Serdar, Amilton, Harun, Doğukan, Mevlüt

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALAATTİN CAMGÖZ26 Mayıs 2019 23:36

    ersun yenal kim be arkadaş.bu takıma bir şey veremez.asıl ondan gönemlisi teknik direktör uyumlu kaliteli futbol takımı kurar ise teknik direktöre ne gerek var.futbolcular tıkır tıkır oynar teknik direktörün etkisi bence yüzde on gibi bir seyviyede asıl iş teknik heyet ve direktörün futbolcu secçiminden geçmektedir.fenerbahceden bir şey olmaz.bu takımın kökten değişmesi gerekmektedir.ne h.ali kaldırım.mehmet ekici.mehmet topal bunlar bu takım da oynayacak katitede oyuncular değiller.yabancıları daha berbat.ali koç ne yapsın arkadaş adam yırtınıyor fakat iyi bir ekibi yok ki.

  • atakan26 Mayıs 2019 23:12

    Ersun  yenal gelecek yıl şampiyon olacakmış. Ersun sen önce bu yılın  hesabını ver.  2. yarının  lideri olacağız demiştin. Ne oldu zorla  kümede kaldık. bol keseden atıp ta taraftarlar   beklentiye girmesin. Paramı var  ersun  Uefa dan nerdeyse red kararı alacak  kulüb .

  • Dermanım Ol26 Mayıs 2019 21:28

    Yaşa Fenerbahçem!  😃