E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'den deplasman yasağı kararı sonrası yeni hamle---

F.Bahçe'den deplasman yasağı kararı sonrası yeni hamle

F.Bahçe'den deplasman yasağı kararı sonrası yeni hamle
01 Mart 2023 - 11:56 borsagundem.com

Fenerbahçe deplasman yasağı kararına karşı yürütmenin durdurulması için başvuracak.

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Yukatel Kayserispor ile yapacakları maça taraftarlarının alınmaması kararına ilişkin, yürütmenin durdurulması başvurusunda bulunacak.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Kayseri deplasmanında taraftarlarının stada alınmayacağına ilişkin Kayseri İl Spor Güvenlik Kurulu kararının kendilerine tebliğ edildiği bildirildi.

Fenerbahçe Kulübü, sosyal medya kanallarından tebligatın fotoğrafını paylaşarak, "Türk futbol tarihine adalet yoksunu kara bir leke olarak geçecek kararın tebligatı tarafımıza ulaşmıştır. Kulübümüz her şeye rağmen hukukun üstünlüğüne inanarak, bu karar ile ilgili yürütmeyi durdurma başvurusu yapacaktır." duyurusunu yaptı.

Kayserispor Kulübünden dün konuya ilişkin yapılan açıklamada, rakip takım taraftarlarının stada alınmayacak olmasına ilişkin, "Ülkemizin en önemli spor kulüplerinden olan Fenerbahçe ile bu hafta sonu oynanacak lig maçımızda Fenerbahçe taraftarlarını tribünlerimizde ağırlayamamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizlere ulaşan ve oynanacak futbol maçına; futbol doğasına uygun olmayan, özel anlamlar yükleyen, kötü niyetli yaklaşımlarla alakalı bilgi ve güvenlik sorunu teşkil edebilecek mesajlar, bizi böylesine zor bir konuda Kayseri İl Spor Güvenlik Kuruluna müracaat etmeye mecbur bırakmıştır." ifadeleri kullanılmıştı.

Fenerbahçe Kulübünden dün yapılan açıklamada da kararın kabul edilemez olduğu belirtilerek tepki gösterilmişti.

Fenerbahçe'den 'deplasman yasağı' kararına tepki!

 

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki muhtemel rakipleri belli oldu!

 

İspanyol devinden Süper Lig'e geliyor: Fenerbahçe'den dev transfer!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ölüm unutma mucize ler 01 Mart 2023 19:52

    Mucize reis belki haklı tarafların var deprem oldu vicdansız ev sahipleri var 1000 tl yere 4000 tl istiyor ne oldu. Bir günde battaniye fiyatları 3 katı odu. Ne oldu dolor 19 TL zam geldi elektrik fiyatları zam geldi dolgaz zam geldi. Biraz. Bizde once vicdan var insanlarda ona bakalım hersey para oldu baba para oldu cocuk para oldu. Para para biraz buna bak. Ölüm var unutmayın mezar taşı olmasın dolar altın veya kıymetli bırak artık

  • NUSRET ALİBEYSOY01 Mart 2023 12:09

    Umarım BJK ve FB hiç şampiyon olamazlar.Artık iki takımın maçlarını seyir etmeyeceğim AB kupalarından da ilk maçta elensinler diye dua edeceğim.

  • Mucise Reis : )01 Mart 2023 13:44

     neden ? oylarını 20 yıl önce veince iyide, şimdi yeter dedikleri için mi kötü oldular ? Vatandaşdan büyük güç yoktur. bunu kafana sok. 50 kişi toplanır parti kurar, o kişiler kral ve peygamber değildir. milleti için çalışırsan başta durursun, millet isteidklerini alamaz ise gidersin. bu kadar açık ve net. Sen bu kafa ile bir yere varamazsın. şimdi 20 yıl yetmez 40 yol olsun dediğinde alkışlayacak ve tc den izleyecektin :D ya senin ambargoların tutsa, israil protestolarından cola satışları biter firma çöker kapanırdı. :D filistinde üretiliyor o kolalar yaaa... boş yaşıyorsunuz cahil ve araştırmadan mahrum. Sen kendi cebine bak a20 bin olmuş açlık fakirlık sınırı. :D peynır 1 kg 250 tl oldu bende hukumeti protesto edip peynır yemeyeceğim :D aynı mantık. kimin umrunda ?