E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporF.Bahçe'den Daniel Opare bombası---

F.Bahçe'den Daniel Opare bombası

F.Bahçe'den Daniel Opare bombası
16 Mayıs 2015 - 14:45 borsagundem.com

Bugün Afrika basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Daniel Opare'yi transfer etmek üzere

Spor Toto Süper Lig'de şuan lider Galatasaray'ın ardından ikinci sırada bulunan Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Ganalı genç yıldızı Daniel Opare'ye gözünü dikti. Daha önce Portekiz basınında çıkan haberlerde Fenerbahçe'nin Opare'yi istediği belirtilirken, bugün Afrika'dan yeni bir iddia ortaya atıldı.

Devra arasında Porto'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Opare kısa sürede oynadığı futbol ve hırsıyla taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Özellikle Olimpiyat Stadı'nda oynanan Liverpool karşılaşmasında sergilediği performansla herkesin takdirini toplamayı başaran Opare'ye ezeli kulüp Fenerbahçe de talip oldu.

Eurosport'un haberine göre; Beşiktaş'ın 1 milyon euroluk satın alma opsiyonuna rağmen Porto kulübüyle görüşen Fenerbahçe'nin daha yüksek bir teklifte bulunduğu ve Portekiz ekibiyle anlaştığı iddia edildi.

Yabancı kontenjanın gelecek sezon kalkacak olmasından dolayı yabancı pazara yönelen Fenerbahçe'nin özellikle iki kanatta da görev yapabilen Opare'yi Gökhan Gönül'ün alternatifi olarak düşündüğü belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)