E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFatih Terim'den derbi için özel talimatlar---

Fatih Terim'den derbi için özel talimatlar

Fatih Terim'den derbi için özel talimatlar
28 Eylül 2019 - 09:14 borsagundem.com

G.Saray, F.Bahçe maçı hazırlıklarında özel bir uygulamaya gitmedi. Marcao ve Luyindama’ya geride risk almadan oynamalarını söyleyen Fatih Terim, Lemina’ya F.Bahçe orta sahasının dirençli olduğunu anlattı.

Galatasaray’da 5 yıllık galibiyet özlemine son vermek adına hazırlıklar tamamlandı. Teknik direktör Fatih Terim ve kurmaylarının hafta boyunca oyuncularını Fenerbahçe maçının stresine sokmamak adına özel bir uygulamaya gitmediği öğrenildi. 

Son antrenmanda oyuncuları ile konuşarak talimatlarını ileten Terim özellikle stoper ikilisi Marcao-Luyindama’yı uyardı. Sezona iyi başlayamayan bu oyunculara Terim, risk almamalarını ve oyunu geriden kurarken basit pas hataları yapmamalarını söylerken, top kaybından uzak durmaları, pozisyon alırken de yanlışa düşmemeleri gerektiğini de ekledi.

Feghouli’ye: Baskı yap!

Derbi 11’ini hafta başında belirleyen ve orta sahada Lemina’ya görev verecek olan Terim, Fenerbahçe’nin orta sahada direnci gücü yüksek olduğunu aktarıp Gabonlu oyuncudan eskii performansının üzerine çıkmasını istedi.

Orta saha üstünlüğünü isteyen Terim, merkezde sıkı ve güçlü presle Fenerbahçe’ye karşı koymaları gerektiğini aktarıp Belhanda-Babel ve Feghouli’nin de bu noktada baskı kurmalarını, Nzonzi-Lemina ikilisine destek vermelerini söyledi.

Falcao’nun derbi başarısı

Galatasaray’ın en önemli gol silahları Falcao ve Babel ise özel şut idmanları ile hazırlandı. Son 2 taktik idmanında iki futbolcu ekstra şut ve hücum çalışmaları yaptı. Galatasaray’ın ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’a karşı kariyerinde toplam 6 gol ve 2 asisti bulunan Falcao da, hem ceza sahası hem de dışından kaleci Altay Bayındır’ı geçmeye çalışacak.

Kolombiyalı golcü, Monaco forması ile Fenerbahçe filelerini 2 kez havalandırıp 1 de asiste imza atmıştı.

TERİM İÇİN TRİBÜN ŞOVU

Ultraslan’dan Fatih Terim’e koreografili destek gelecek! Galatasaray tribünleri Fenerbahçe derbisi öncesinde yine koreografi şovuna imza atacak. Sarı kırmızılı taraftarlar 90 dakika öncesinde yapacakları koreografide teknik direktörlerine destek olup ezeli rakiplerine göndermede bulunacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • No teknik28 Eylül 2019 23:28

    Küçük bir ülkeye rahatlıkla kredi açar mükemmel iş adamı.

  • ULTRASLAN 🦁28 Eylül 2019 10:10

    Fenev elimize geçti Çook güzel öpeceğiz. Zar zor kümede kalma sicilini elinde bulunduranlara güzel bir ders vereceğiz.Haydi Cim bom bom

  • GS28 Eylül 2019 13:33

    "Herkes Yerini ve Rütbesini Bilsin #enbuyukcimbom #feneraglama "

  • Antu28 Eylül 2019 11:14

    Her fener macindan once ayni terane. Mactan sonraki de belli ama bizim uefa kupamiz var. Bi uslanmadiniz😎

  • Bika28 Eylül 2019 09:38

    Kırmızı ve sarı kart göstermeden hakem bu maçı bitirmeyi başaracak mı !