E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFalcao, Galatasaray'dan ayrılıyor---

Falcao, Galatasaray'dan ayrılıyor

Falcao, Galatasaray'dan ayrılıyor
16 Ağustos 2020 - 12:02 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Radamel Falcao'nun gelecek sezon kadroda olacağını belirtirken İspanya'dan flaş bir iddia geldi. Falcao'nun ocak ayında MLS ekiplerinden Inter Miami'ye transfer olacağı öne sürüldü.

Geçen sezon büyük beklentilerle transfer edilen Radamel Falcao gündemden düşmüyor! Oynadığı maçlarda gol ortalaması yüksek olsa da geçirdiği sakatlıklar nedeniyle beklentilerin altında kalan ve tartışılır hale gelen Radamel Falcao'yla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, göğüs sponsorluğu töreninde Kolombiyalı yıldızla yola devam edileceğini açıklasa da Falcao'nun geleceği değişebilir!

AS'ta yer alan habere göre tecrübeli golcü sezona Galatasaray'la başlayacak ancak sezonu sarı-kırmızılı formayla tamamlamayacak! Haberde Falcao'nun ocak ayında Türkiye'den ayrılacağı ve David Beckham'ın ortaklarından olduğu Inter Miami'ye transfer olacağı belirtildi. Kolombiyalı futbolcunun, Inter Miami'ye giderek ligin en önemli yıldızlarından biri olmayı istediği belirtildi.

Inter Miami geçen günlerde Juventus'la olan sözleşmesi sona eren Blaise Matuidi'yi de transfer ederek ses getirmişti. Inter Miami'yi destekleyen bir grup taraftar geçen haftalarda Falcao formaları bastırarak tesisleri ziyaret etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANSŞÖR16 Ağustos 2020 22:04

    bunların hepsi fatih terim gs kazığı.takımı resmen bitirdi.adam keriz mi ki gitsin.oynasada oynamasada 5 milyon euro artı bonusları alıyor.bir-3 maç oynuyor 5 maç sakat yoktur.

  • sedat16 Ağustos 2020 16:01

    yazık bu adama verilen paraya, oynamadan parayı aldı gitti,neden gençlerimize fırsat vermiyorsunuz,dönün bu yanlıştan dönün bir an evvel,kulupler borç batağında,bu paralar ülkemizde kalsa fenamı olur

  • twi@stanbulMehmet116 Ağustos 2020 14:09

    beklenen katkıyı yapamadı gerçek bu

  • Geveze16 Ağustos 2020 12:26

    Geçenlerde okuduğum bi haberde Türkiye nin 2019 çay ihracatı 15 milyon dolarmis. Hemen aklima su geldi. Bu kadar insanın emeği bi falcao etmiyor. Sanki adam bilim adamı yattığı yerde milyonlarca doları götürdü. Dışarıdan bilim insanları ithal edeceğimize futbolcu ithal ediyoruz. Binbir güçlükle kazandığımız paraları bunlara kedi, köpek mamalarına yatırıyoruz. Yabancı ital edince avrupada daha mi başarılı oluyoruz hayır. Bu paralarla dışarıdan futbolcu ithal edeceğimize kendi çocuklarımıza harcasak en azından birkaç aile ekmek yer. Kulüplerin milyonlarca dolar borcu var hiç ödediklerini duydunuz mu? Gavur futbola para yatırıyorsa karşılığını kat kat alıyor. Biz ne alıyoruz?