E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEvladını kaybeden 2 babadan ders---

Evladını kaybeden 2 babadan ders

Evladını kaybeden 2 babadan ders
15 Mart 2014 - 06:00 borsagundem.com

Berkin'in babası Sami Elvan, oğlunun cenazesinden sonra Burak Can'ınbabası Halil Karamanoğlu’nu başsağlığı dilemek için aradı

Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan, oğlunun cenazesinden sonra Okmeydanı’nda çıkan kavgada öldürülen Burak Can Karamanoğlu’nun babası Halil Karamanoğlu’nu başsağlığı dilemek için aradı.

Baba Elvan’ın telefonla aradığı baba Karamanoğlu’na “Senin evladın benim evladımdır” diyerek acısını paylaştığı öğrenildi. Evlat acısı yaşayan iki babanın telefon görüşmeleri sırasında uzun süre ağlamaktan konuşamadıkları ve birbirlerine “Evlat acısının kıyaslaması, yarıştırılması olmaz” dedikleri bilgisine ulaşıldı. Halil Karamanoğlu, oğlu Burak Can’ın cenazesi için Giresun Alucra’da bulunduğunu söyleyerek döndükten sonra Sami Elvan’ı ziyaret etmek istediğini belirtti.  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Sami Elvan’ı aradığına ilişkin bilgi ise Elvan ailesi tarafından doğrulanmadı. Baba Elvan “Başbakan hala aramadı. Ak Parti’den arayanlar oldu” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)