E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaEurobond fonlarında son bir yılın en iyi getirileri---

Eurobond fonlarında son bir yılın en iyi getirileri

Eurobond fonlarında son bir yılın en iyi getirileri
24 Mayıs 2023 - 14:53 borsagundem.com

Son bir yolda en fazla kazandıran 10 Eurobond fonunda getiriler yüzde 24,55 ile yüzde 36,34 arasında değişti. İşte en fazla kazandıran Eurobond fonları.

BORSAGUNDEM.COM

Son bir yolda en fazla kazandıran 10 Eurobond fonunda getiriler yüzde 24,55 ile yüzde 36,34 arasında değişti. İşte en fazla kazandıran eurobond fonları.

Son altı ayda en fazla kazandıran eurobond fonu Deniz Port. Euro. (Döviz) Borç. Araç. Fonu oldu. Fonun getirisi yüzde 36,34 oldu.

Fonbul.com’dan derlediğimiz verilere göre en fazla kazandıran 8 Eurobond Fonu: 1) Deniz Port. Euro. (Döviz) Borç. Araç. Fonu, 2) Fiba Portföy Euro. Borç. Araç. (Döviz) Fon, 3) İş Portföy Euro. Borç. Araç. (Döviz) Fonu, 4) Ak Portföy Eurobond (Amerikan Doları) Borç. Araç.F., 5) TEB Portföy Euro. (Döviz) Borç. Araç. Fonu, 6) QNB Finans Portföy Eurobond (Dvz.) Borç. Araç. Fonu, 7) Yapı Kredi Port. Eur. (Dolar) Bor. Araç. Fonu, 8) Garanti Portföy Euro. Borç. Araç. (Döviz) Fonu oldu.                                  

SON BİR YILDA EN FAZLA KAZANDIRAN EUROBOND FONLARI

Her fonun kendi hikayesi ve risk profili bulunmaktadır. Yatırımcıların, tercih ettikleri fonları dikkatlice incelemek, yönetim stratejilerini anlamak ve riskleri değerlendirmek önemlidir. Getiri oranları geçmiş performansı yansıtırken, gelecekteki getirileri garanti etmez. Yatırım yapmadan önce uzmanlardan danışmanlık almak ve kendi yatırım hedefleriniz doğrultusunda karar vermek önemlidir.

16 şirketten geri alım

 

Kurumların günlük hisse önerileri (24 Mayıs 2023)

 

Çelebi ve Şekerbank sorusu

 

Bugün AG Anadolu Grubu Holding ve Logo Yazılım'ın hisse fiyatında düzeltme olacak

 

Yatırımcı ilgisinin arttığı hisseler (24/05/2023)

 

12 göstergesi "al" veren hisseler (24/05/2023)

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )24 Mayıs 2023 16:13

    Dolar mı? euro mu ? .... birde bu denklem var globalde.. borç krizi ile isim salan bir ABD.... FED ise bana kimse bakmasın ben görevimdeyim. işim olmaz sizlerin borç krizleriniz ile resti...  TL zaten durum ortada. programsız ekonomi ve söylemle rile seçime giden Türkiye :D 20 kat eriyen para konuşulmuyo rmeydanda vatan millet bayrak ama vatandaşlığa kadar ucuz ucuz alıp ev arsa alan yabancı göçmenler... milliyetçilikte fos yani..

  • mesut kaya24 Mayıs 2023 15:25

    eurobond kazançtan % 10 vergi kesiyor. Eurobond fon alacağına dolar veya euro al. % 10 daha çok kazanmış olursun.