E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEuro, dolar karşısında sınırda mı?---

Euro, dolar karşısında sınırda mı?

Euro, dolar karşısında sınırda mı?
28 Ocak 2021 - 13:50 borsagundem.com

Euronun ABD Doları karşısında değer kaybının sınırlı olması bekleniyor

UniCredit analistlerine göre, global ekonomik büyümeye yönelik endişelerin piyasalara güven konusunda yarattığı endişelerin euronun güvenli liman olarak görülen ABD Doları karşısında değerini zayıflatabileceğine işaret ettiler.

Ancak analistler, euroda yaşanacak değer kaybının sınırlı olacağına inandıklarını belirterek, "Dün yaşanan fiyat hareketleri, yatırımcıların hala pariteyi 1,15 seviyesine doğru giden yolun açılması açısından önemli olan 1,20-1,18 seviyelerine çekemeyecek durumda olduklarına işaret etti" değerlendirmesini yaptılar. Yukarı yönlü girişimlerde de 1,2170 seviyesini geçilemediğine dikkat çektiler.

Piyasaların önünde ABD'de açıklanacak 4'ncü çeyrek GSYH verisi olduğuna da işaret eden analistler, saat 16.30'da açıklanacak bu verinin yatırımcılar tarafından eskide kalmış bir haber olarak değerlendirilebileceğini, ani tepkilerden daha fazlasını yaratmasının muhtemel görünmediğini de vurguladılar.

Borsa İstanbul'da seyir yukarı döndü

Bitcoin'in sorunları çözülmedi

Avrupa borsaları düşüşle açıldı

Euro, ECB’nin faiz indirimi açıklamasıyla geriledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)