E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEthereum’da yükseliş hız kesmiyor!---

Ethereum’da yükseliş hız kesmiyor!

Ethereum’da yükseliş hız kesmiyor!
04 Mayıs 2021 - 16:59 borsagundem.com

Ethereum fiyatı 3500 doların üzerinde işlem görüyor

Dünyanın en çok işlem gören kripto paraları arasında yer alan Ethereum rekorlarına bugün de devam ediyor.

Bu yıl şimdiye kadar %373 değer kazanın kripto paranın fiyatı bugün 3530 doları da aşarak yeni rekor seviyesini gördü. Ethereum hâlihazırda 3502 dolar seviyelerinden alıcı buluyor.

48 saat önce 3000 doları aşarak rekor kıran para biriminin rekorlarını hızla yukarı taşıması dikkat çekerken Ethereum'un toplam piyasa değeri 400 milyar doların üzerine yükselerek dünyanın en büyük perakende şirketlerinden olan Wal-Mart'ı aştı.

S&P'den kripto paralarda bir ilk!

Dogecoin'in piyasa değeri Tether'i geçti

Dogecoin tarihi zirvesinde!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bağımsız Düşünce04 Mayıs 2021 17:11

    Sağlıklı piyasada fiyat yükselince satıcılar çoğalır ! Sağlıksız piyasada ise fiyatlar 50 -100 katına bile çıksa satıcılar ortada yok tur ! ! !  Neden ? Çünkü aşırı fiyat oynaklığı ile yükseltilen varlıklar belli kişilerin oyuncağı olmuştur ! Kimi  piyasa uzmanları kripto paranın geleceğin teknolojisi olacağından bahsediyor NEYMİŞ  Merkeziyetsiz miş miş yahu bir merkezi yoksa kiminle muhatap olacaksın ? Düşünün merkeziyetsiz  bir cep telefonu üretilmiş sadece satış yapıyor ya bozulursa servis nerede ? SERVİS YOK KULLAN AT !