E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEthereum fiyatı 3 bin doları aştı---

Ethereum fiyatı 3 bin doları aştı

Ethereum fiyatı 3 bin doları aştı
08 Ağustos 2021 - 11:20 borsagundem.com

Ether, 3 bin dolar sınırını geçerek son üç ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Diğer yandan bu yükseliş, kripto paranın ani bir düşüş ile karşılaşma olasılığını da artırdı

Ethereum'un kripto parası Ether (ETH), 7 Ağustos'taki son ralliyle 3 bin dolar sınırını geçerek, son üç ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Diğer yandan bu yükseliş, kripto paranın ani bir düşüş ile karşılaşma olasılığını da artırdı.

Kârlı durumda olan Ethereum adreslerinin oranını takip eden zincir üstü bir gösterge, düşüş sinyali veriyor. Glassnode'un "Ethereum: Kârlı Adreslerin Oranı" göstergesi, ETH/USD paritesinde görülen ralliyle birlikte yüzde 96,4'e ulaştı.

Moskovski Capital CIO'su Lex Moskovski, söz konusu göstergenin Ether fiyatının pik yapacağı zamanları doğru tahmin etmedeki başarısına değindi. Göstergenin yüzde 90 sınırını geçmesi, genellikle Ether yatırımcılarının kâr almasıyla sonuçlanıyor.

Moskovski, "Dönemsel pikler ile sonuçlanan kırmızı bölgeye girdik" diye özetledi. Diğer yandan Ether, değer kazanmayı sürdürerek çeviri yayın saati itibarıyla 3.136 dolara yükseldi.

RSI tehlike çanlarını çalıyor
Ether'in son rallisiyle birlikte, günlük göreceli güç endeksi (RSI) de kripto paranın fazla yükseldiğinin sinyallerini vermeye başladı.

RSI, yatırımcılara bir varlığın fazla yükseldiği veya düştüğü zamanları tespit etme imkanı sunuyor. Endeksin 70 puanın üzerine çıkması, fiyatın fazla yükseldiği ve satış yapılması gerektiği anlamına geliyor. Tam tersine 30 puanın altına düşmesi ise, alım fırsatını ortaya koyuyor.

Ether'in günlük RSI'ı, aşağıdaki grafikte de görülebileceği gibi mevcut durumda 79 puanın hemen altında ölçüldü.

Diğer yandan günlük ETH grafiğinde görülen alçalan takoz formasyonu, kâr alma hedefi olarak 3.250 dolara işaret ediyor.
(Cointelegraph)

Ethereum'da güncelleme tartışması

Ether, iki ayın zirvesine yakın

Ethereum fiyatının yükselmesini engelleyen 3 sebep

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)08 Ağustos 2021 12:33

    yıl sonu 8 bın - 10 bin usd olarak düşünüyorum. şuan 2,500 kere gevşeme yapabilir. abd haberlien çok sert tepki veriyor. ama eteryum yenı guncellemesi ile çok daha oldu. benim düşüncem öyle.  btc yerıne eteryum oransal olarak daha iyi kar bırakacaktır. yüzde olarak düşününce. Herkeslerin eteryum alıp hesaplarına atmasını isterim. ihtiyaç dışı yatırım parası ile. öyle ev sat araba sat maaşı bas yapcaklar idda com tr sitesine gitsin. eteryum alıp az az 3 - 5 yıl sonra bakmak lazım. 400 usd den aldım zamanında düşünün. 6 bin usd lere çıktı 3 bin usd lere düştü. bunlar normal hareketler.