E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEther, iki ayın zirvesine yakın---

Ether, iki ayın zirvesine yakın

Ether, iki ayın zirvesine yakın
05 Ağustos 2021 - 08:40 borsagundem.com

Ethereum, işlemlerin işlenme şeklini değiştirecek olan temel Ethereum blok zincirinde yapılacak büyük bir ayarlama öncesinde yüzde 8 artışla iki ayın en yüksek seviyelerine yakın tutundu.

Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (Ether), bugün yüzde 0,5 düştü, ancak haftalık bazda artışı yüzde 18 olarak mayıs ayının kripto piyasasındaki düşüşün ardından haziran başından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

Ethereum ağı, bir resim, video veya oyun içi öğe gibi maddi olmayan bir dijital öğeyi temsil eden bir kripto varlığı olan ve ayrıca birçok merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamaları da dahil olmak üzere kripto dünyasında bir dizi projenin temelini oluşturuyor.

Ethereum İyileştirme Önerisi (EIP) 1559 olarak bilinen yükseltme, işlemlerin işlenme şeklini değiştirecek ve onlar için daha net fiyatlandırma sağlaması bekleniyor. Teknik olarak yükseltme, blok zincirindeki 12.965.000. blok doğrulandığında gerçekleşecek. Ayrıca Ether tokeninin arzını da azaltacak ve fiyatını keskin bir şekilde artırması muhtemel.

Birçok büyük kripto para borsası, ayarlama süresi boyunca Ether ve Ether tabanlı varlıkların yatırılmasını ve çekilmesini askıya alacaklarını söyledi.

Bunun fiyat oynaklığından kaynaklanan ticaret risklerini azaltmak ve kullanıcı fonlarının güvenliğini sağlamak için gerekli olduğunu söylediler.

Bitcoin’i seviyor, altına yatırım yapıyor

Fed'in mesajları altında düşüşe sebep oldu

Erdoğan'dan 'faiz' açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)