E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporErol Bulut'un yerine tanıdık hoca geliyor---

Erol Bulut'un yerine tanıdık hoca geliyor

Erol Bulut'un yerine tanıdık hoca geliyor
16 Mart 2021 - 09:39 borsagundem.com

Kadıköy'de Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'la ilgili karar verildi.

Sarı-Lacivertli yönetim, genç teknik adamla şimdilik devam kararı aldı ancak Erol Bulut bu hafta Beşiktaş derbisini kazansa dahi sezon sonunda hocanın görevine son verilecek. Öte yandan Fenerbahçe'nin Joachim Löw'e teklif götürdüğü ve Alman teknik adamın bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

EROL BULUT'LA DEVAM KARARI ALINDI ANCAK...

Sarı lacivertli yönetim, dün yapılan değerlendirmede teknik direktör Bulut ile devam kararı aldı ancak derbiden beklenen tek sonuç galibiyet.

DERBİYİ KAZANSA BİLE SEZON SONU YOLLAR AYRILACAK

Beraberlik halinde gelecek sezonun hazırlıklarına başlanacak. Kazansa bile sezon sonunda kesin olarak Bulut'un görevine son verilecek.

LÖW'E TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Fenerbahçe, gelecek sezon için tecrübeli teknik direktör Joachim Löw'ün kapısını çaldı. 2006'dan bu yana Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran ve geçtiğimiz günlerde, EURO 2020 sonrası görevi bırakacağını açıklayan 61 yaşındaki teknik adama, sarı-lacivertli yönetimin teklif götürdüğü iddia edildi.

MESUT ÖZİL SEBEBİYLE TEKLİFE SICAK BAKIYOR

1998-99 sezonunda Fenerbahçe'nin hocalığını yapan Löw'ün, Mesut Özil'in de kadroda olması nedeniyle bu öneriye sıcak baktığı ancak düşünmek için süre istediği belirtildi.

Fazıl Say'dan Erol Bulut'a sert tepki! Adam gibi teknik direktör lazım

 

Fenerbahçe'de Erol Bulut kararı!

 

Erol Bulut'a Pelkas tepkisi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,00
En Yüksek: 90,60
En Düşük: 86,75
Değişim -4,55 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,27
İşlem Hacmi 167.236.270
Toplam Adet: 1.895.301
Ağırlıklı Ort.: 88,20
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEKERİYE ZİRVETAKI16 Mart 2021 17:00

    Emre ve volkan erol hocanın yakını yaktılar.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ16 Mart 2021 17:00

    Erol hoca hayatının hatasını yaptı.Emre ve Volkan bulunduğu veya görev aldığı bir kulüpde tabiki seni kullanıp gölgede bırakıp tüm suçu senin üzerine atacaklarlar idi camia.transferleri emre ve volkan yaptı başarısızlık erol hocanın üzerine kaldı.

  • Ali16 Mart 2021 13:25

    Emre Belezoğlunu yollayın. Geldiği günden beri şanssızlık getiriyor takıma.

  • Gercek316 Mart 2021 12:20

    GÖKHAN, CANER, MESUT, SADIK; fenerden daha önce ayrılmış ayrılmış, verimli yıllarını başka takıma vermiş gökhan ve caner i son demlerine geldikten sonra, bu yüksek paralarla fenere geri getirilmesi kadar saçma trasfer olamaz. artık jubilesi gelmişlerin fenerde ne işi var? Onlar kapasite olarak fenerin oyuncuları değil artık. Mesut’ a gelince, son yıllar hep yedek kalmış pek oynamamış, büyük düşüş evresinde olan ve futbolculuk için yaşı büyük denenilecek Mesut o kadar para yatırmanın anlamı nedir. O paralarla iki tane genç Boumpendza alınırdı, hem de daha iyi fiyatlara satılma olanağı vardı. Yazık ediyorlar fenerin paralarına. Sadık; sanki fenerde daha aynı mevkide bir kaç tane daha iyisi yokmuş gibi, gidip bir de sadık ın bonservisine büyük paralar verdiler. Bu trasferler hangi kafa ile yapılıyor

  • EKRİST16 Mart 2021 13:31

    bu takıma kim getirdi.emre ve volkan.erol hoca getirmediya.yenilgi olunca sorumlu erol hoca görünürde asıl sorumla emre ve volkan.takımın içine ettiler.Ali Koç ne yapsın arkadaş.o da bunlara güvenmek ile büyük hatalar etmiştir.Mesut, gökhan, caner, serdar sadık yabancıların % 80 bu takımda oynayabilecek oyuncular değil.FB ülkemizin en güzüde futbol kulüplerinden biridir.futbolcu hurdalığına döndürdüler.büyük oyunlar mı dönüyor acaba.

  • Gercek216 Mart 2021 12:19

    LAMOS, ADEMİ, gibi futbolcukar ligteki her takımlarda çok daha iyileri var. Bunlara bir de büyük bonservis ve futbolcu parası vermenin anlamı nedir! Futboldan anlamayanlar gitsin!

  • Gercek116 Mart 2021 12:09

    SAMATTA, SİSE, SOSA,PEROTTİ: Samata düz topcu, hiç bir yatatıcılığı olmayan, Armut piş ağzıma düş golleri dışında bir üretimi olmayan bir futbolcu. Ne işi var Fenerbahçe de. Sise işi bitmiş ayakları zor yerden kalkıyor. Kim bu oyınculara bı paraları verip aldı. Ligteki diğer alt takım oyunculatına göre ne artıları var. sosa artık çok düşüşe gecmiş iken imza paraları büyük futbolcu paraları vererek almanın ne snlamı var. Ne işiniz var 36 yaşındaki bir futbolcu ile hemde uzatmalı bir anlaşma imzalamak. Petirotyi son kaç yıldır hiç oynamamış, kronit sakat olduğunu herkes bildiği adama bu paraları vermek hangi akıl! Hemde 34 yaşında. Bu yaştan sonra o kadar sakatlıktan ve sahalardan uzdk kalmadan sonra ne yapabilir ki. Transfer komedileri

  • Gercekler 16 Mart 2021 12:06

    Bu teknik heyet daha iyi futbolcu nedir bilmiyor. Futbolu bilmek doğru futbolcu trasferi ile başlar. Trasferlerin büyük çoğunluğu gereksizdi veya yanlıştı. Zaten fenerde gecen sezon var olan oyuncular da aynı veya daha iyi kapasitede idi. Emekliliği gelmiş enerjisi ve teknik kapasitesi düşmüş külüstürleri büyük paralar saçarak topladılar fenere! Fenerin paralarına yazık oldu. Aynı hattalar her yıl yapılıyor! Defalarca aynı hatayı yapanlara ne demeli! Sadece Ossia, Szayi, pelgas genç olduğu için trasferleri olumlu karşılanabilir. Diğerleri hepsi gereksizdi. Ligteki Her takımda daha iyisi vardı.

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ16 Mart 2021 11:44

    Benim anlamadığım bu takımda emre ve volkan ın ne işi var.tüm transferleri bunlar yapıyorlar sorumlu teknik direktör oluyor.benim bildiğim tüm futbolcuları hoca yapar.erol hoca ile birlikte emre ve volkan ında fişi çekilmeli hiç bir futbol kulübu hiç bir futbolcuya miras kalmamıştır.futbol oynadılar ise paraları karşılığında oynadılar.tüm futbolcular kulüplerin çalışan birer işçileridir.

  • Ali16 Mart 2021 09:52

    Yılmaz vural ı almasınlar şampiyon olurlar aman ha