Yazdır

Erol Bulut'un yerine tanıdık hoca geliyor

Tarih: 16 Mart 2021 - 09:39

Kadıköy'de Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'la ilgili karar verildi.

Sarı-Lacivertli yönetim, genç teknik adamla şimdilik devam kararı aldı ancak Erol Bulut bu hafta Beşiktaş derbisini kazansa dahi sezon sonunda hocanın görevine son verilecek. Öte yandan Fenerbahçe'nin Joachim Löw'e teklif götürdüğü ve Alman teknik adamın bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

EROL BULUT'LA DEVAM KARARI ALINDI ANCAK...

Sarı lacivertli yönetim, dün yapılan değerlendirmede teknik direktör Bulut ile devam kararı aldı ancak derbiden beklenen tek sonuç galibiyet.

DERBİYİ KAZANSA BİLE SEZON SONU YOLLAR AYRILACAK

Beraberlik halinde gelecek sezonun hazırlıklarına başlanacak. Kazansa bile sezon sonunda kesin olarak Bulut'un görevine son verilecek.

LÖW'E TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ

Fenerbahçe, gelecek sezon için tecrübeli teknik direktör Joachim Löw'ün kapısını çaldı. 2006'dan bu yana Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran ve geçtiğimiz günlerde, EURO 2020 sonrası görevi bırakacağını açıklayan 61 yaşındaki teknik adama, sarı-lacivertli yönetimin teklif götürdüğü iddia edildi.

MESUT ÖZİL SEBEBİYLE TEKLİFE SICAK BAKIYOR

1998-99 sezonunda Fenerbahçe'nin hocalığını yapan Löw'ün, Mesut Özil'in de kadroda olması nedeniyle bu öneriye sıcak baktığı ancak düşünmek için süre istediği belirtildi.

Fazıl Say'dan Erol Bulut'a sert tepki! Adam gibi teknik direktör lazım

 

Fenerbahçe'de Erol Bulut kararı!

 

Erol Bulut'a Pelkas tepkisi

 

Site adresi: https://www.borsagundem.com/haber/erol-bulutun-yerine-tanidik-hoca-geliyor-1556333