E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'ın kaybetmesi iyi olur---

Erdoğan'ın kaybetmesi iyi olur

Erdoğan'ın kaybetmesi iyi olur
11 Mart 2014 - 07:19 borsagundem.com

İngiliz gazetesi Times, dünkü başyazısında Türkiye’deki yolsuzluk iddilarına yer verdi

İngiliz Times Gazetesi “İktidar yozlaştırır” başlıklı  başyazısında, “Laik Türkiye’nin Başbakan’ın kayırmacı tavırlarını cezalandırma şansı var” yorumunda bulunuldu. Makalede, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bir seçim kaybetmeye yakın olabileceği söyleniyor ve bunun hem Türkiye, hem de komşuları için iyi bir şey olacağı yorumu yapılıyor.

Yazı şöyle devam ediyor: “Erdoğan artık o kadar da özel görünmüyor. Artık iddia edemeyeceği şey de ahlaki üstünlük. Geçen yaz 11 kişinin öldüğü, binlerce kişinin de yaralandığı çatışmalarda, İstanbul’daki barışçıl protestoculara karşı güç kullanıp, bir çadır kenti dümdüz etti... Son olarak da iktidarına karşı çıkan ABD’deki bir din adamının zarar veren iddialarını yaymak için kullanıldığından Facebook ve Youtube’u kapatma tehdidinde bulundu. Erdoğan kirli oyunların kurbanı olabilir. Öyleyse şimdiye kadar bunun bu işin ayrılmaz bir parçası olduğunu öğrenmiş olmalı. Anadolu’daki esaslı Müslüman desteği sayesinde üç kez, özgür ve adil olarak değerlendirilen seçimleri kazandı. Bu destek her zamanki kadar güçlü, ama laik kentli rakipleri de her zamankinden daha öfkeli. Eski kalesi İstanbul’u kaybetmek yüzüne atılacak yararlı bir tokat olur.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)