E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan’ın ikinci durağı Gaziantep ---

Erdoğan’ın ikinci durağı Gaziantep

Erdoğan’ın ikinci durağı Gaziantep
04 Şubat 2024 - 09:22 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesindeki il ziyaretlerine Gaziantep ile devam ediyor. Gaziantep’te deprem konutlarının hak sahiplerine teslim törenine katılacak olan Erdoğan, 6 Şubat’ta da Kahramanmaraş’a gidecek

Deprem bölgesindeki il ziyaretlerine Hatay ile başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adresi bu kez Gaziantep olacak. Erdoğan, Gaziantep’te de inşası tamamlanan deprem konutlarının hak sahiplerine teslim edileceği törene katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’da olduğu gibi Gaziantep’te de Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’ne katılacak. İslahiye’de düzenlenecek törende 10 bin 90 konut hak sahiplerine teslim edilecek.

Erdoğan Gaziantep Şehir Hastanesi’nin de açılışını yapacak. Şahinbey ilçesinde bulunan hastanenin bin 875 yatak kapasitesi bulunuyor. Gaziantep Şehir Hastanesinde 335 poliklinik, 259 yoğun bakım yatağı, 30 diyaliz yatağı ve 64 ameliyathane yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesindeki ziyaretleri kapsamında 6 Şubat’ta da Kahramanmaraş’a gidecek. Takip eden günlerde ise sırasıyla Şanlıurfa, Adıyaman ve Elazığ’ı ziyaret edecek.

Erdoğan Ishayie'deki kura çekimine canlı yayın ile bağlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslahiye'deki “Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni”ne şehir merkezinden canlı bağlantıyla katıldı.

Konuşmasında, "Gaziantep'te 14 bin konutumuzun yapımı hızla sürüyor. Bunları da söz verdiğimiz şekilde tamamlayarak, hak sahibi kardeşlerime peyderpey teslim edeceğiz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "(Deprem konutu) Gaziantep'te10 bin 90'ı il ve ilçe merkezlerinde, 608'i kırsalda olmak üzere  toplam 10 bin 698 konutumuzun kurasını çekiyoruz." ifadesini kullandı.

"Ülkemiz genelinde yerinde dönüşüm için başvuru sayısı 255 bini aştı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemiz genelinde yerinde dönüşüm için başvuru sayısı 255 bini aştı. Gaziantep'te bu sayı 1068'dir." bilgisini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem bölgesindeki içme suyu, atık su, kanalizasyon, arıtma tesisi gibi altyapı projeleri için yerel yönetimlere 56 milyar liralık hibe desteği sağlıyoruz." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız depremzede şehirlerimizi yeniden ayağa kaldırmaktır

 

Erdoğan: Acısı yüreklerimizi yakmaya devam ediyor

 

Erdoğan Hatay'da deprem konutlarını hak sahiplerine teslim edecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)