E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan’dan sürpriz davet---

Erdoğan’dan sürpriz davet

Erdoğan’dan sürpriz davet
09 Eylül 2019 - 18:31 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan büyükşehir belediye başkanlarını Ankara'ya davet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm büyükşehir belediye başkanlarıyla 11.09.2019 Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelecek.

Toplantı için parti ayrımı yapmadan tüm büyükşehir belediye başkanlarına davet gittiği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 büyükşehir belediye başkanına davetine ilişkin, "Belediyelerin çalışmalarından, sorunlarından bilgi alması, almak istemesi Sayın Erdoğan'ın güzel bir şey. Tabii ki belediye başkanlarımız da katılacaklar." dedi.

Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesince yaptırılan Turgut Özal Kültür ve Spor Merkezi ile Sadri Alışık Kreşi'nin açılış törenine katıldı.

Alandan ayrılan Kılıçdaroğlu, gazetecilerin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 büyükşehir belediye başkanını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davetine ilişkin sorusuna, "Güzel... Belediyelerin çalışmalarından, sorunlarından bilgi alması, almak istemesi Sayın Erdoğan'ın güzel bir şey. Tabii ki belediye başkanlarımız da katılacaklar." yanıtını verdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ....10 Eylül 2019 09:27

    Hukuksuzluk ve dikleşme ve inatlaşma ile bir yere gidilmeyceğini anladı sanırım.

  • RİZE li mulivbjk10 Eylül 2019 00:11

    seçilenler önce makamlarında ziyaret edilse  bana göre daha hoş olurdu...ben laz uşağuyum  ben olsam gitmem...gidenede gönül koymam. haydi hep beraber millet bahçelerine lay lala lala...

  • Tam komedi09 Eylül 2019 22:40

    Söz dinlemeyenlere saray ayarı çekilecek !  

  • Volkan09 Eylül 2019 18:51

    Güzel bir adım. Kemal Kılıçdaroğlu diktatör söylemini terk etti, cumhurbaşkanı tarafsız olsun söylemine geçti.  Memleketin sosyolojisi neyse ondan çok kopmamak lazım. Ortada paylaşacak pasta küçülüyor kavgalarla.