E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan sert açıklama: Batılı kibir abidelerine öğreteceğiz!---

Erdoğan'dan sert açıklama: Batılı kibir abidelerine öğreteceğiz!

Erdoğan'dan sert açıklama: Batılı kibir abidelerine öğreteceğiz!
29 Haziran 2023 - 22:10 borsagundem.com

İsveç'teki Kur'an-ı Kerim provokasyonuna ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müslümanların kutsallarına hakaret etmenin düşünce hürriyeti olmadığını Batılı kibir abidelerine eninde sonunda öğreteceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Teşkilatının bayramlaşma programına canlı bağlantı ile katıldı.

Teşkilata seslenen Erdoğan, Müslümanlar olarak Kurban Bayramı'nı idrak etmenini sevincini yaşadıklarını belirtti.

Erdoğan, şu anda dünyanın dört bir köşesindeki 2 milyar Müslümanın kalbinin aynı manevi iklimde huzur ve sükun bulduğunu ancak İslam ve insanlık düşmanları, polis korumasında gerçekleştirdikleri provokasyonlarla bu iklime gölge düşürmeye çalıştığını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

Bayramın ilk günü mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yönelik İsveç'te yapılan alçak saldırı bunlardan biridir. Bu cürmü işleyenler kadar 'fikir özgürlüğü' kılıfı altında buna izin verenler, bu alçaklığa göz yumanlar da emellerine ulaşamayacaktır. Türkiye olarak, tahrik siyasetine de tehdit siyasetine de kesinlikle boyun eğmeyeceğimizin bilinmesini istiyorum. Terör örgütleriyle ve İslam düşmanlarıyla kararlı mücadele edilinceye kadar tepkimizi en güçlü şekilde ortaya koyacağız. Müslümanların kutsallarına hakaret etmenin düşünce hürriyeti olmadığını, Batılı kibir abidelerine eninde sonunda öğreteceğiz."

Hakan Fidan, Kur’an-ı Kerim’e karşı İsveç’te yapılan eylemi lanetledi

 

İsveç Dışişleri Bakanı, terör örgütü PKK'yı kınadı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi30 Haziran 2023 14:46

    Türkçeleştirilmiş Kur'an batı dillerine daha kolay çevrilir. Anlayacakları dilden yayın yapılmalı

  • Suç duyurusu30 Haziran 2023 14:21

    Bagfas adlı zehir fabrikası tüm Bandırma korfezini zehirledi deniz çamur halinde ve halk burada plajda halk ve çevre sağlığı bı fabrikaya tercih ediliyor ve başta Çevre bakanlığı olmak üzere hicbir kamu kurumu görevini yapmiyor

  • Bik30 Haziran 2023 14:16

    İnanışlara saygı gösterilecekse; Agnostisizm, Deizm ve Ateizm de saygı görmeli.

  • İbrahim Açıkgöz30 Haziran 2023 13:30

    Bunu yapan alçaklara karşı verilen her tepki 85 milyon insanın ortak arzusudur. Sahibe sahip çıkmak mazlumun ortak isteği ve ortak beklentisidir.

  • AHMET ÖZBIR30 Haziran 2023 12:29

    Kuran kutsalımızdır. Onu yaktırmayız. Önemli olan onun kutsallığıdır. içeriğini bilmesekte.

  • baran30 Haziran 2023 12:15

    Kuran, din, iman ve ezan dinimiz için önemli ama adam kayırma, rüşvet, liyakatsiz insanlara görev verme, akraba kayırmacılığı, adaletsizlik, din sömürüsü, parayı pul etme, açlık ve sefalet, iftira, gıybet, yalan söyleme vb. gibi şeylerin dinimizde yeri ne? Bunları yapanlar veya izin verenler ile ilğili o kutsal kitap kuran ne diyor? Kuran'a saygı kuranca yaşamaktan geçer.