E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan:Başka kirli oyunlar içine girdiler---

Erdoğan:Başka kirli oyunlar içine girdiler

Erdoğan:Başka kirli oyunlar içine girdiler
26 Nisan 2014 - 19:59 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, Karaman'da Toplu Açılış töreninde konuşuyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan Karaman'da önemli açıklamalar

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

30 Mart'ta kaybedenler kendi muhasebelerini yapmadan, millete hesap vermeden şimdi başka kirli oyunların içine girdiler. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öncesinde Türkiye'de tekrar gerilimi yükseltmek, tekrar huzura kastetmek isteyenler var. Bunlara izin vermeyeceğiz.
İnşallah tarihimizde ilk kez Cumhurbaşkanımızı halkın oylarıyla seçeceğiz. Bu, bir ilktir. Artık Parlamento'daki bazı dönen oyunlara milletim sandıklarda gereken cevabı verecek.
Bizi bilişim teknolojisinin karşısında göstermek isteyenlere sesleniyorum, biz, bilişim teknolojiisinin karşısında değiliz, bilişim teknolojisiyle ahlaksızlık yapanların karşısındayız. Biz, ülkemizde ofis kurmadan ülkemizde vergi kaçakçılığı yapan şirketlerin karşısındayız.
4 çocuğumun dördü de imam hatipten mezun oldu. Biz bunun çilesini çektik. Ama bu çileyi çekmeyenler bu derdi bilmez ama şimdi böyle bir dert kalmadı.
Artık başörtülü üniversiteye gidilebiliyor.Katsayısını kaldırdık.Herkes istediği üniversiteye gidiyor. Biz ne dedik ? Bir olacağız,iri olacağız, diri olacağız.Hep birlikte Türkiye olacağız.
CHP lideri çıkmış bizi ayrımcılıkla suçluyor.Sen kimsin bizi suçlamak kim. BDP siyasi kürtçülük yapıyor. CHP kumsallarda dolaşıyor.
800 milyar dolar milli gelirimiz var. Enflasyon % 30 du şimdi % 8. Sürekli gelişiyoruz. Bakın nereden nereye.Yıllarca milletimizi sömürdüler.
Utanmadan,sıkılmadan bizim hükümetimizi yolsuzlukla suçladılar.Fetvasını da Pensilvanya'dan aldılar. Pensilvanya'da inzivaya çekilmiş.Gel Konya'da inzivaya çekil. Bursa'da çekil. Bunların okullarına sakın çocuklarımızı vermeyin. Dershanelerine çocuklarınızı göndermeyin. Hafta sonları okullarımızda ücretsiz ek dersler vereceğiz.Onların kanallarını sakın evlerinize sokmayın
Bizden önce 10 tane diyaliz cihazı vardı.Şimdi 65 tane diyaliz cihazı var. Karaman ve Ermenek Adalet Saraylarını biz bitirdik. 106 km'lik Karaman Ermenek yolunu biz tamamladık.Konya-Karaman hızlı treninin yapımına da başladık. Biz hayal denilen ne kadar şey varsa biz gerçekleştirdik. Sizleri Karaman'dan İstanbul'da 4 saatte, Karaman'dan Ankara'ya 2 saatte ulaştıracağız inşallah

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Goldaszede26 Nisan 2014 22:39

    Sayin Basbakan, Goldas,da yapilan soygun sonucu tum birikimim eliden alindi ,Bu soygun tum yetkililerin gozu onunde oldu,Bu olaya ne kadardah seyirci kalacaksiniz???Umarim bir an evvel hakkimiz iade edilir....

  • tevlimıno26 Nisan 2014 20:48

    hep aynı terane, yıl 2015 olmuş millet uzayda tur düzenleyecek, bu hala şuraya 2 saatte buraya 3 saatte gideceksiniz inşaallah deyip duruyor, birde bunlar hayalmiş... sanki deveyle yolculuk yapıyorduk önceden, toplu taşımacı seni:)