E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'a 1 tonluk hediye---

Erdoğan'a 1 tonluk hediye

Erdoğan'a 1 tonluk hediye
13 Ekim 2013 - 08:04 borsagundem.com

Muş'tan gelen bir vatandaşın Başbakan Erdoğan'a vermek istediği hediye şaşırttı

Muş'tan İstanbul Ümraniye Hekimbaşı hayvan pazarına kurbanlık getiren hayvan tüccarı Kemal Arat, Başbakan Erdoğan'a 1 tonluk hediyesi olduğunu söyledi.
Hayvan pazarına, Muş'un Korkut ilçesinden geldiğini söyleyen Kemal Arat adlı hayvan satıcısı başbakana hediye etmek istediği yaklaşık bir ton ağırlığındaki boğayı gazetecilere gösterdi.
Arat, "Sayın Başbakanımız bizim memleketimizde herşeyi yaptı. Yollarımızı, okullarımızı yaptı, suyumuzu getirdi. Onun için bu danayı başbakana hediye için getirdik. Hediye edeceğim kendisine ancak ulaştıramıyorum" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sen özel bir başbakansın erdoğan13 Ekim 2013 21:52

    başbakanımız herşeye layık. şimdiye kadar gelen başbakanlarda mecburdu hizmet vermeye ama ne kadar verdiklerini gördük. akp'den önce bir gecede batan bankaları, işsiz kalanları, günlerce kesilen suları, şimdi işsizlik parası olan maaşlarımızdan kesilen nemaları(ana param hala bankada), 3 krş emekli maaşlarını ve kuyruklarını, ssk kuyruklarını vs. biliyoruz.

  • Byk13 Ekim 2013 20:08

    Boğayı okula bağışla..

  • a13 Ekim 2013 12:35

    git o hayvanı ihtiyaç sahiblerine hediye et sanki başbakan kendi çebindeki parayla yaptı senin benim vergimle yaptı hem bunu yapmak zorunda devlet devlet niye var vatandaşa hizmet için vardır biraz akıllı olun yalakalık yapmayın hakkınızı arayın