E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Erdoğan hepsini biliyordu"---

"Erdoğan hepsini biliyordu"

Erdoğan hepsini biliyordu
19 Mart 2015 - 21:36 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Harp Akademileri Komutanlığı’nda yaptığı konuşmaya ilk tepki CHP'den geldi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Harp Akademileri Komutanlığı’nda Ergenekon ve Balyoz davalarıyla ilgili çıkışına ilk tepki CHP’den geldi.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Hürriyet’e şunları söyledi:
“Bu davalar ortaya çıktığında siyasi bir dava olduğunu, bir kumpas kurulduğunu ve herkesin mağdur edildiğini ilk günden beri biz söyledik. O zaman ‘Ben bu davaların savcısıyım’ diyerek sahiplenmişti, arka çıkmıştı. O zaman Başbakan olarak da biliyordu bu delillerin sahte olduğunu. Bunların özel üretilmiş deliller olduğunu en iyi kendisi biliyordu. Siz bir davanın savcısıysanız, o dosyayla ilgili en önemli bilgiler sizde demektir. Şimdi boş yere timsah gözyaşları dökmesin, inandırıcı değil. Orada mağdur olan insanların hiçbirinin hakkını helal edemeyeceği konumdadır. O dönemin Başbakanı olarak bu mağduriyetin yaratılmasının birinci derece sorumlusudur. Er ya da geç bu konuda o da tarih önünde hesabını verecektir.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğa19 Mart 2015 23:56

    meral akşener olayında meral akşener o dönem polisle askeri almaya kalkmıştı oysa askeriyenin kendi iç hizmet kanunu ve askeri mahkemesi var polisle askeri aldırmak yanlıştı

  • tolga yılmaz19 Mart 2015 23:15

    tutuklananların hıç suçu yokmu 28 şubat surecinde imanhatılerın kapatılması kuran kuşlarının kapatılmsı israile ihalelerin verilmesi. meral akşenere bir komutnın senı bilmem naparım demesı erbakana bir komutanın hakaret etmesi devlet yonetımınde askerin söz sahıbı olması 28 şubattan sonra batan bir suru bankanın yonetım kurulunda emeklı paşaların olması.kara probaganda faliyetlerı .baş ortulu şehıt yakınlarının kışlaya girememesi daha bir suru şey sayılabılır bunlardamı yapılmadı.bu yapılanlardan en fazla mağdur olnda ak partı tabanıdır.