E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan Hatay'da deprem konutlarını teslim edecek---

Erdoğan Hatay'da deprem konutlarını teslim edecek

Erdoğan Hatay'da deprem konutlarını teslim edecek
03 Şubat 2024 - 12:19 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antakya ve İskenderun'da hastane açılışını gerçekleştirecek, tamamlanan 7 bin 275 konutu hak sahiplerine dağıtacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da yapımı tamamlanan 7 bin 275 konutu hak sahiplerine teslim edecek. Erdoğan, Hatay ve İskenderun devlet hastanelerinin de açılışını gerçekleştirecek. 

"Erdoğan Dijital Medya" hesabından yapılan paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bugün Hatay'da yapımı tamamlanan 7 bin 275 konutu hak sahiplerine teslim edecek." ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda, yapımı tamamlanan konutların görsellerine de yer verildi.

Hastane açılışını gerçekleştirecek

"Erdoğan Dijital Medya" hesabından yapılan paylaşımlarda da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İskenderun Eğitim Araştırma hastanelerinin açılışını gerçekleştireceği ifade edildi. açılışını gerçekleştirecek." ifadesine yer verildi.

Paylaşımlara göre, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 550 yatak kapasiteli 65 bin 350 metrekare kapalı alana sahip. Hastanede, 76 poliklinik, 12 ameliyathane, 2 anjiyo, 2 MR ve 13 röntgen cihazı ile bir helikopter pisti bulunduğu belirtildi.

İskenderun'da ise 200 yatak kapasitesine ve 17 bin metrekare kapalı alan sahip hastanede, 7 ameliyathane ve 42 poliklinik bulunduğu belirtildi.

Erdoğan bugün deprem bölgesine gidiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)