E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, bedelli askerlik için son noktayı koydu---

Erdoğan, bedelli askerlik için son noktayı koydu

Erdoğan, bedelli askerlik için son noktayı koydu
13 Haziran 2017 - 11:50 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bedelli askerlikle ilgili dedikoduların olduğunu ve bu alanda çalışma olmadığını belirtti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bedelli askerlik söylentilerine ilişkin, "Kabinenin gündeminde bedelli yok. Şu anda böyle bir şey söz konusu değil" dedi. AK Parti’nin grup toplantısında konuşmak üzere TBMM’ye gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin bedelli askerliğe ilişkin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kabinenin gündeminde bedelli yok. Dedikodusu var. Bana ait değil (bedelliye ilişkin sözler) Ben Sayın Başbakan'la bir değerlendirmesi yapılır dedim. Şu anda böyle bir şey söz konusu değil" diye konuştu.

Daha sonra partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinin satır başları şöyle:

'BİR DEFA KILAVUZUN KARGA'

Uyuyan, yan gelip yatan bir Türkiye yok. Çalışan, gayret eden bir Türkiye var. İnsanının yanında olan bir iktidar var. Ana muhalefetin başındaki zat konuşuyor halen yalan yanlış, 7 milyon işsiz varmış. Ayıptır ya. Senin bir defa kılavuzun karga. Türkiye böyle bir konumda olsa… Şu anda yakaladığı büyümeye bakın. Türkiye yurt dışı spekülasyonlara rağmen gelişti. 'Bu tamamen siyasi müdahaledir, aşacağız' dedik. Kalkınmanın temel alt yapısı olan enerji alt yapısındaki yatırımlarımızla elektrik üretimimizi 25 bin megavata yükselttik.

'HEP KENDİMİZLE YARIŞTIK'

Ülkenin kıt kaynaklarını faiz lobilerine yağmalatmak yerine IMF’ye borcunu ödeyen, hazineyi güçlendiren ve böylece tam bağımsız bir ülke yolunda ilerleyen bir Türkiye yarattık. Demokrasiye sıkı sıkıya sahip çıkarak kirli pazarlıklarla iktidar hayali kuranları her seferinde heveslerini kursaklarında bıraktık. Darbecileri 15 Temmuz’da başarısızlığa uğrattık. Karşımızda ciddi bir muhalefet olmadığı için hep kendimizle yarıştık.

Felaket tellallarının tüm gayretlerine rağmen güzel haberleri art arda almaya devam ediyoruz. Bunları büyüme rakamlarıyla taçlandırmış olduk. Ekonomistlerin yüzde 3 olarak bekledikleri büyümenin yüzde 5 olarak gerçekleşmesi geleceğimize olan inancı artırmıştır.

Türkiye’nin kredi notuyla ilgili spekülasyonların siyasi saikler ile ilgili olduğunu söylemiştim. Büyüme rakamı beklentinin altında çıksaydı hemen notu düşürmek için harekete geçecek kuruluşların şimdi ne yapacağını merak ediyorum.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir13 Haziran 2017 23:06

    kerim kardeş, en son bedelli 2 sene önce çıktı. gerçi ozaman iktidarda urartular vardı, antik kuntik işler yapıyolardı. reyiz daha çiçeği burnunda

  • Kerim Severim13 Haziran 2017 22:37

    Helal sayın cumhurbaşkanım. Bu savaş halinde bedelli çıkmaz, çıkamaz. Sırf bu yüzden oyumuz ailece partinize. Her kim bedelli çıkartırsa benden ve ailemden oy moy alamaz.

  • Mahallenin Delisi13 Haziran 2017 18:36

    Hiç ben yaptım onlarda yapsın vs. demeyeceğim. Adalet gibi bazı değerler vardır para ile satılmaz. Vergideki gibi mali gücü göre belirleyin de bari bir kez olsun adaletli olsun. Mesela kim askere gitmeyip yan gelip yatmak istiyorsa kendi şahsi geliri, ailesinin geliri, bu kişilerin servetleri vb. mali gücüne göre artan oranlı bir tarife belirlensin.

  • akinci13 Haziran 2017 18:31

    ne bedellisi akilki olun gudin gelun kerizmi alin teriyle yapanlar

  • tombik osman13 Haziran 2017 12:18

    bedelli çıkarsa, katara kimi gönderecek? perdeli fedailerini mi?

  • ihraç edilsin..13 Haziran 2017 12:08

    Askerlik en kutsal görevdir. Peygamber ocağıdır. Bu görevden kaçıp para ile satın almak bana göre vatan hainliğidir. Ak Parti içinde bu söylentiyi çıkartanlar partiden derhal ihraç edilsin. Ak parti daha fazla oy alır emin olun. öhem de haksızlık olmaz.. Bu ülke kimsenin parayla satın alıp yönettiği bir ülke değil. Kimse SMA hastalarını bahane etmesin. hayır toplanır. bağış toplanır ama bedelli askerlik çıkmamalı. çok sahtekarca bir kılıf bulmaya çalışılıyor.