E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan 2 yılı değerlendirecek---

Erdoğan 2 yılı değerlendirecek

Erdoğan 2 yılı değerlendirecek
21 Temmuz 2020 - 10:45 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran 2018’de yeniden seçilmesinin ardından hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 2 yılını bugün düzenlenecek toplantı ile değerlendirecek

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi, Erdoğan’ın 9 Temmuz 2018’de TBMM’de yemin etmesi ile resmen hayata geçti. Yeni sistemin kabinesi de aynı gün açıklandı. İlk yılın sonuna doğru sistemin performansının ölçülmesi ve yeni yönetim modelinin aksayan yönlerinin tespiti için çalışma başlatıldı. Erdoğan’ın görev yaptığı 2 yıllık süreçte ana gündemi Suriye oluşturdu. Suriye gündemi ile birlikte Doğu Akdeniz ve Libya konusu da Erdoğan’ın masasındaki önemli konu başlıkları oldu. Bu yılın mart ayından bu yana korona virüs gündemi de Cumhurbaşkanlığı hükümetinin en yoğun mesai harcadığı başlıklardan biri oldu. Erdoğan, yeni sistemin hayata geçişinin ilk 2 yılını, bugün saat 13.30’da Külliye’de düzenlenecek bir toplantı ile değerlendirecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaçan Grup21 Temmuz 2020 17:24

    istesen uğraşsan, bu kadar dandik sistem yapamazsın

  • eeee21 Temmuz 2020 11:19

    Tabiki sorular önceden danışmanlarca bilinecek. surpsiz soru yok. Ben cebime bakarım. cebimde para var mı? yok mu ? ister chp iste akp umdumda değil. Hepsinin çocukları sınırsız sağlık hizmeti alıp, kaliteli işlerde. bizim çoluk çocuk aç sefil sefalet. Biz çektik çocuklar çekmesin dedik, çocuklar bizden beter bizim maaşlara muğtaç oldu. Hemde bizden okumul, kültürlenmiş oldukları halde. Demek ki cumhur sistemi eytersiz, yada yanlış.

  • mantık21 Temmuz 2020 16:17

    Sorun sende olabilir mi?